Dilek Holding Turizm Koordinötürü Serdar Alp Turan
Dilek Holding Turizm Koordinötürü Serdar Alp Turan

Bünyesinde üç otel bulunan Dilek Holding’in halihazırdaki otelleri dünyaca ünlü Sheraton ve Radisson Blu markaları altında hizmet veriyor. Holdingin Turizm Koordinötürü Serdar Alp Turan, İstanbul ‘da üç ya da dört otel daha açarak şehir otelciliğinde büyüyeceklerini açıklamıştı. Hatta ‘Taksim’den Maslak’a kadar’ diyerek ilgilendikleri bölgeyi de işaret etmişti.

Geçen hafta yeni bir duyum aldık. Levent’te inşa halindeki bir otele ortak olmuşlar, buranın işletmesini de tıpkı kısa süre önce Şişli’de hizmete açtıkları Radisson Blu Hotel gibi uluslararası bir markaya vereceklermiş. Kulislerde Levent’teki binanın yeri hakkında bir dedikodu dolaşmazken, buranın Marriott markasıyla hizmete açılacağına ilişkin söylentiler dolaşıyor.İddiayı ortaya atanlar, Turan’ın geçmişte Polat Holding’in Marriott zincirinin bir markası olan Renaissance adıyla hizmet veren otelinde çalıştığına dikkat çekerek ve bu grubu iyi tanımasından yola çıkarak konuşuyor. Nitekim konuyu Turan’a sorduğumuzda, Levent’teki tesis için dünyanın önde gelen üç büyük otel zinciriyle görüşme halinde olduklarını, buranın işletmesini çalıştıkları mevcut markaların dışında bir başka markaya verebileceklerini söyledi.

Turan çalışacakları markanın adını telaffuz etmezken, Marmaris Çiftlikkoyu’nda koya hakim bir yerde inşa edecekleri diğer otelin işletmesini Levent’in işletmesini üstlenecek markaya verebileceklerinin sinyalini verdi. Halihazırda biri Çeşme’de ikisi İstanbul’da olmak üzere üç oteliyle toplamda bin 850 yatak kapasiteye ulaşan Dilek Holding, 2015 yılına kadar devreye girecek iki yeni tesisiyle yatak kapasitesini 5 bine çıkarmayı hedefliyor.

Para Dergisi

 

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın