İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TÜMSAŞ 8 BİNDEN FAZLA NOKTADA 2 BUÇUK MİLYON KİŞİYE ULAŞIYOR

Pandemi döneminde geliştirdiği temassız bilet alma teknolojisi, kurumların hizmet kalitesini artıran kiosk’lar ve sıra yönetimi sistemleri ile öne çıkan TÜMSAŞ, verimlilik odaklı iş teknolojileri ile 2021 yılında dijital ve mobil uygulamalarla işletmelerin hayatını kolaylaştırmaya devam edecek.

Mühendislik ve elektronik alanında zaman, bilgi ve çevre yönetimi konularında teknolojiler geliştiren ve projeler hayata geçiren TÜMSAŞ, 40 yılı aşkın tecrübesiyle hizmet veriyor. TÜMSAŞ, yazılım, donanım, endüstriyel tasarım, prototip, seri üretim ve 7/24 yerinde saha servisi aşamalarını kendi içinde çözümleyen verimlilik odaklı iş teknolojileri alanında önemli şirketlerden biri olarak öne çıkıyor. TÜMSAŞ, kullanıcılarına lobi yönetimi, sıra sistemleri ve kiosk çözümleri başta olmak üzere teknolojik çözümler sunuyor. Günde 2 milyon 500 bin kişiye hizmet veren TÜMSAŞ, yüksek üretim kapasitesi ve müşteriye özel çözüm geliştirme yeteneği ile depolama ve stok yönetimi alanında da hizmet veriyor.

Bankada, hastanede hizmet süresi kısalıyor

Sundukları tüm teknolojik çözümleri inovatif ve çevreye duyarlı bir yaklaşımla hayata geçirdiklerinin altını çizen TÜMSAŞ CEO’su Orkun Tosun, “TÜMSAŞ olarak bankalar başta olmak üzere farklı sektörler için değişik fonksiyonlara sahip self servis kiosk modelleri tasarlayıp, geliştiriyoruz. Öte yandan sıra yönetimi sistemlerimiz ile banka, hastane, kamu kurumlarında hizmet sürelerini kısaltıp kalitesini artırıyoruz. Ayrıca işletmelere kaynak planlaması yapma ve müşteri ilişkileri yönetimi alanında da veri sağlıyoruz” dedi.  

Pandemiye özel temassız bilet

Tosun, “Bu yıl pandemi nedeniyle kiosk’lar ve sıra alma sistemlerinden temassız bilet alma seçeneği sunan ürünümüzü geliştirdik ve bu ürünü müşterilerimize sunduk. Bugün Türkiye’de 8 binden fazla noktada günlük 2 buçuk milyon kişiye hizmet veriyoruz. 30 bin adet kapasitemiz ile yılda 16 noktada servis hizmeti ve aynı zamanda 6 saat içinde müdahale garantisi veriyoruz. Önümüzdeki dönemde tüm çözümlerimizle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

5 yıllık gelişim 6 ayda sağlandı!

Hizmet olarak ölçeklenebilir çözümler sağlamak için buluta güvenen şirketlerin 2021’de de gelişmelerini sürdüreceğini belirten Tosun şunları söyledi; “Pandemiyle birlikte dijitalleşmedeki süreçler hızlandı. 5 yılda gelinebilecek noktaya neredeyse 6 ayda gelindi. Ancak bu durum kaynakları doğru ve verimli kullanmanın daha önemli olduğu bir dönemi de beraberinde getirdi. 2021’de veri analizi önemini artırmaya devam edecek. Kişiye yönelik özelleştirilmiş sonuçlar yükselişini sürdürecek. Dünya çapında süregelen salgın şiddetlenirken, hizmet olarak ölçeklenebilir çözümler sağlamak öncelikli konu başlığı haline geldi. Yeni yıl ile beraber dünyada değişen birçok konunun başını çeken teknoloji sektörü de dönüşüme ve değişime uğramaya devam edecek. Yapay zeka, şüphesiz şu anda en büyük teknoloji trendlerinden biri olarak öne çıkıyor. 2021’de ise çevremizdeki dünyayı yorumlamamıza yardımcı olan bir araç haline gelecek. Yapay zeka ve robotik teknolojisinin, büyüklükleri veya bütçeleri ne olursa olsun hemen hemen her işletme tarafından kullanılmaya başlanacağını düşünüyoruz.’’


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın