İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Bosch Aerotwin ADAC tarafından en iyi silecek seçildi

İlk olarak Alman otomobil kulübünün web sitesinden duyurulan ADAC ön cam sileceği testine göre Bosch Aerotwin silecek lastiğini ?çok iyi? bulundu. Düzlemsel veya aero silecek olarak bilinen beş farklı marka mafsalsız ön cam sileceğinin yanı sıra pazar analizine göre hepsi ?önemli ve ilginç silecek lastiği markaları? olarak ifade edilen beş adet geleneksel silecek süpürgesi de test edildi. Kurulum VW Golf IV üzerinde test edilirken yaz (+20?) ve kış (-8?) koşullarında silme kalitesine özel bir önem gösterildi. Bosch Aerotwin silecekler yeniyken, aşınma testinde ve suni güneş ışığına maruz kaldıktan sonra da üstünlüğünü ortaya koydu.

Tüm test disiplinlerinde Bosch Aerotwin
ADAC testinde Bosch Aerotwin tüm testlerde hem eksi hem de artı sıcaklıklarda üstünlüğünü kanıtladı. Bosch?un modern mafsalsız ön cam silecekleri, geleneksel silecek süpürgelerine oranladaha iyi sonuçlar elde etti. Testteki ikinci Bosch ön cam sileceği olan Twin Spoiler ise en iyi geleneksel silecek süpürgesi olmanın yanı sıra genel klasmanda da üçüncü oldu.

Bosch Aerotwin?den uzun kullanım ömrü
Bosch Aerotwin kusursuz silme sonuçlarının yanı sıra uzun kullanım ömrü ile de rakiplerinden ayrılıyor. Kusursuz silme performansı için yüksek kalitede malzeme kombinasyonuna sahip olan Bosch Aerotwin, ön camın kavisine tam olarak uyan özel Evodium gergi şeridi sayesinde kusursuz silme sonuçları sağlıyor. Bu da eşit bir yüzey basıncı ve bu sayede ön camın her noktasında kusursuz bir silme performansını mümkün hale getiriyor.

Aerodinamik profil de sileceğin yüksek hızlarda bile havaya kalkmamasını sağlarken rüzgarın gürültüsünün azalmasını sağlıyor. Sileceğin kauçuğu esnek bir taban, aşınmaya dayanıklı kenar ve pürüzsüz kayan bir kaplama ile özenle imal ediliyor. Zor aşınan kauçuğu ve ön camın yüzeyine kuvvetin dengeli bir şekilde dağılması ile Bosch Aerotwin daha uzun bir kullanım ömrü sunuyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın