İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Wyndham EMEA’da devam ediyor

Wyndham Hotels & Resorts Türkiye’de 110. otele ulaştı

Wyndham 2023 yılında Avrupa, Orta Doğu, Avrasya ve Afrika’da (EMEA) 9 markasını yeni aktarabildi, 87 yeni otel açtı ve 9 bin 500 odayı portföyüne ekledi

İSTANBUL (15 Nisan 2024) – Dünya çapında yaklaşık 9 bin 200 oteli ve 25 markayla dünya çapında franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts, Avrupa, Orta Doğu, Avrasya ve Afrika (EMEA) bölgesi için 2023 tam yılını planlıyor. Wyndham bu dönemde EMEA genelinde 9 markasını yeni ülkelerle buluşturdu, 107 franchise anlaşmasına imza attı, 87 yeni otel açtı ve 9 bin 500 yeni odayı portföyüne ekledi.

Şirket portföyüne yeni katılanlarla birlikte Wyndham’ın EMEA’da bulunan otel sayısı 639’a, oda sayısı 88 binin üzerinde, marka sayısı ise 15’e yükseldi. Wyndham’ın EMEA’daki 639 üründen 12’si şirketi kendisi tarafından çalıştırılıyor. Wyndham’ın EMEA’daki proje stokunda ise 150’den fazla otel projesi yer alıyor.Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, “2023 yılında kaydedilen rekor büyümeden ve bölge genelindeki otel ve franchise sahiplerimizin Wyndham Hotels & Resorts’a verdiği güvenden bir gurur duyulur. Otel sahipleri, dünyanın franchise veren en büyük oteliyle ortaklaştığı ve Wyndham ailemize Katılmanın değeri geçen gün daha net bir şekilde görülüyor. Ödüllü sadakat programımız Wyndham Rewards’dan, sınıfının en iyi teknolojisi, pazarlama ve satış araçları ile güçlü bir üretim platformuna kadar Wyndham Avantajı’nın sunduğu farklı güçteler” dedi.

Öne çıkanlar

Wyndham Hotels & Resorts’un Türkiye de dahil olmak üzere EMEA bölgesinde kaydettiği gelişmelere ilişkin bazı ayrıntılar aşağıda paylaşılıyor:

  • Türkiye, Wyndham’ın en büyük beşinci pazarında korudu ve şirket açısından önemli bir büyüme pazar olmayı sürdürdü. 2023 yılında Türkiye’de 11 yeni açılışa imza atan Wyndham’ın Türkiye’de faal durumda 110 oteli bulunuyor.
  • Trademark Collection by Wyndham markası hızlı bir şekilde kullanıma devam etti ve bu marka altında Türkiye, Portekiz, Malta ve Katar’daki ilk bulunan açıldı.
  • EMEA bölgesindeki ilk Registry Collection markalı otel olan Ajul Luxury Hotel & Spa Resort açıldı. Yunanistan’ın Halkidiki yarımadasındaki otel, Wyndham’ın uzun vadeli ortaklarından Zeus International Hotels & Resorts’a ait ve aynı şirket tarafından işletiliyor.
  • Markanın satın alınmasından bu yana Vienna House Easy by Wyndham’ın ilk açılışı Berlin merkezinde, Avrupa’nın önde gelen otel işletmecilerinden HR Group iş birliğinde gerçekleşti.
  • Wyndham Grand markası Krakov’da açılan otel ile Polonya pazarına, Dolce by Wyndham markası Milano’da açılan otel ile İtalya pazarına, Super 8 by Wyndham markası ise Birleşik pazara giriş yaptı.
  • Wyndham, bağımsız ana topluluk ülkelerinde yaptığı sekiz açılışla bu bölgede de faaliyet göstermeye devam etti. Ramada Encore by Wyndham, Wyndham Garden ve TRYP by Wyndham markaları Özbekistan pazarına giriş yaptı.
  • Suudi Arabistan’ın direktörlüğüne Mohamad Haj Hassan atandı. Wyndham bu ülkelerde orta segmentte sunulan hizmetler, El-Huber’de Ramada Encore by Wyndham markasıyla açılışıyla genişletti.
  • Şirketin 60’tan fazla güce sahip olduğu Hindistan’da 6 yeni açılış gerçekleştirildi, ayrıca Racastan bölgesinde açılacak olan ilk Wyndham Grand oteli için anlaşma imzaladı.

Wyndham Avantajı
Wyndham’ın Avrupa, Orta Doğu, Avrasya ve Afrika genelindeki franchise’ları mükemmel, otel sahiplerini başarıya ulaştırmak için tasarlandı, birinci sınıf pazarlama, organizasyon ve diğer kaynakların bir araya gelmesiyle Wyndham Avantajı’ndan yararlanılıyor. Otel sahipleri, sektör lideri liderlerin sunduğu yeni nesil otel ve gelir yönetimi sistemleri gibi en ileri teknolojiler de dahil olmak üzere beş yıl boyunca 275 milyon ABD dolarından fazla yatırım yapılan gelişmiş teknolojilere, ayrıca dünya genelinde 106 milyondan fazla kayıtlı üye bulunan Wyndham Rewards’un giderek Büyüyen kitlesine erişim sahibi oluyor.

60 binden fazla kiralık otel, resort tatil dönemi ve kiralık tatil evi ile Wyndham Rewards, USA Today ve US News and World Report tarafından bir tatil otel program programı seçildi. Program Üyeleri, dünya çapındaki üçüncü birinden fazlasını oluşturuyor ve üye olmayanlara göre ortalamada neredeyse iki kat fazla harcama yapıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın