İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TESTERYOU, BEST WORKPLACES IN TECHNOLOGY™ 2023 LİSTESİNDE YER ALDI

TesterYou, işyeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda uzman küresel otorite Great Place to Work® tarafından açıklanan “Best Workplaces in Technology™ 2023” listesinde yer almaya hak kazandı. Tüm bu dönüşüm içerisinde hızla gelişimini sürdüren bilişim teknolojileri sektöründe başarısını kanıtlayan Tester You, sektöre yeni ve inovatif bakış açıları sunmaya devam edecek. 

Yazılım testi ve kalitesi, dijital dönüşüm, Agile ve UX (kullanıcı deneyimi) alanlarında uluslararası akredite eğitim, sınav ve danışmanlık hizmetleri veren TesterYou, Great Place to Work® tarafından açıklanan “Best Workplaces in Technology™ 2023” listesinde yer aldı.

TesterYou olarak, Great Place to Work Enstitüsü tarafından hazırlanan “Best Workplaces in Technology™ 2023” listesinde yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade eden TesterYou İnsan Kaynakları Sorumlusu Senanur Kolaylı, “Hızla büyüyen ve değişen dijital dünyada müşterilerimize son teknolojik çözümler ile ölçülebilir faydalar sağlarken, insan odaklı yaklaşım ve uygulamalarımızla çalışanlarımıza değer katıyor, ‘sürekli gelişim’ mottosuyla hareket ederek organizasyonumuzu ve faaliyetlerimizi ileriye taşımaya devam ediyoruz. Bu kapsamdaki gayret ve çalışmalarımızın karşılık bulması bizleri gururlandırıyor. TesterYou’yu çalışmak için harika bir yer haline getiren ve Best Workplaces in Technology™ 2023 listesinde yer almamızda büyük katkıları olan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” açıklamalarında bulundu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın