İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Edis “Martılar” ile fizy’nin zirvesinde

Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy’de mart ayının “en”leri açıklandı. “Benim Ol” şarkısıyla büyük bir başarı yakalayan Edis’in yaza girmeden önce çıkardığı enerji dolu parçası “Martılar” en fazla paylaşılan şarkı oldu. Söz ve müziği Emrah Karakuyu imzalı ve düzenlemesi Ozan Çolakoğlu tarafından yapılan şarkı kısa zamanda yediden yetmişe herkesin diline dolandı.

Sanatçıların sırları Türkiye’nin en büyük Spotify listesi Türkçe Pop’ta!

Pop ülkesi Türkiye’de Spotify, ünlü pop sanatçıları ile işbirliği yaparak Türkiye’nin en büyük çalma listesi Türkçe Pop’un gücünü vurgulayan bir kampanyaya imza attı. Diğer yandan bu kampanya ile birlikte sanatçıların, hayranları ile kendi hikayelerini paylaşabilecekleri yepyeni bir özellik de Türkiye’de ilk kez, Türkçe Pop çalma listesi üzerinden müzikseverler ile buluştu. Spotify Clips özelliğinin Türkiye kullanımı, Pop sanatçılarının hayranlarına listedeki son şarkıları ile ilgili sırlarını anlattıkları ufak hikayelerle başladı. 

1 milyona yakın takipçi ile Türkiye’nin en büyük Spotify listesi

Türkçe pop müzik, Spotify kullanıcıları tarafından Türkiye’de en çok dinlenen müzik türü. Öyle ki bir milyona yakın takipçi sayısı ile Türkçe Pop, Türkiye’nin en büyük Spotify çalma listesi olarak ilk sırada. Hatta Spotify’da ilk kez müzik dinleyenlerin ilk tercih ettikleri çalma listesi de Türkçe Pop. İşte Spotify, ünlü pop sanatçılarıyla bir araya gelerek, Türkiye’nin en büyük çalma listesi Türkçe Pop’un gücünü “bu kadar kişi yanılıyor olamaz” mottosuyla hem dijital platformlara hem de outdoor’a taşıdı. KampanyadaZeynep BastıkIrmak ArıcıHande ÜnsalZiynet SaliBurayEdisTuğçe KandemirEce SeçkinBilal SonsesOğuzhan Koç gibi ünlü isimler, Türkçe Pop listesinin takipçi sayısına atıfta bulunarak, “919,395 kişi yanılıyor olamaz”⭑ dedi. 

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın