İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

In Street ile 23 Nisan’da Rahat Adımlar

Dünyaca ünlü global markaların en trend ürünlerinin bir araya geldiği In Street İlkbahar/Yaz koleksiyonu, şık ve dinamik ayakkabıları ile çocukların günün her anında rahat adımlar atmasını sağlıyor. 

Her yaşa ve her tarza hitap eden birçok model ve renk seçeneğindeki çocuk ayakkabılarının dikkat çektiği In Street’te, gri siyah ve pembe renklerdeki sneakerlar, çocukların bayram enerjisinin tamamlayıcı parçası oluyor. Cırt cırt ve renk detaylı ayakkabılar, çocuklara kullanım kolaylığının yanı sıra cıvıl cıvıl bir görünüm kazandırıyor. Tütülü elbise, etek, ceket, gömlek ve pantolon ile tamamlayabileceğiniz modeller, In Street’te minik hanımları ve beyleri bekliyor.

Birçok model ve fiyat seçeneğindeki sneaker modellerini bir arada bulabileceğiniz In Street mağazalarında; LumberjackKinetixDockers by GerliNikeAdidasPumaReebokMavi ve US Polo gibi kendi kategorisinde lider markaların sneaker modelleri 23 Nisan’da sizi ve çocuklarınızı mutlu edecek.

23 Nisan’da çocuklarınıza cıvıl cıvıl hediyeler vermek ve In Street’in sneaker modellerini daha yakından görebilmek için In Street mağazalarını veya www.instreet.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın