İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

VakıfBank’ın iletişim faaliyetleri Ogilvy PR’a emanet

Türkiye’nin en köklü ve öncü bankalarından olan VakıfBank, yeni dönemde iletişim faaliyetlerini Ogilvy PR ile yürütme kararı aldı. 

Bankanın finans alanındaki faaliyetlerinin yanı sıra VakıfBank Spor Kulübü ile spor alanındaki, VakıfBank Kültür Yayınları ile de kültür sanat alanındaki iletişimini üstlenen Ogilvy PR, iş birliği kapsamında kurumsal iletişim & lider iletişimi, marka itibar yönetimi, iç iletişim, içerik üretimi, medya ilişkileri, gündem yönetimi ve kriz iletişimi alanlarında hizmet verecek. 

Ogilvy İstanbul Head of PR & Influence Gül Altan, yeni iş birliğine ilişkin olarak, “VakıfBank gibi köklü ve sektöründe öncü bir markanın halkla ilişkiler süreçlerinde yeni iş ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz. VakıfBank’ın finans, spor ve kültür sanattaki güçlü varlığını Ogilvy’nin yaratıcılığı temel alan bütünsel iletişim yaklaşımıyla birleştirerek önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Ogilvy İstanbul hakkında

Ogilvy, 1948 yılında David Ogilvy tarafından kurulduğu günden bu yana ikonik, kültürel değişim yaratan pazarlama kampanyaları üretmektedir. Bugün bir WPP (NASDAQ: WWPGY) şirketi olan Ogilvy, 83 ülkede 132 ofisiyle Fortune Global 500 şirketlerinin yanı sıra yerel markalara da hizmet veren ödüllü entegre bir yaratıcı ağ konumunda bulunmaktadır. 1985 yılında Türkiye pazarına giriş yapan şirket bir markanın ihtiyaçları şekillendiren deneyim, tasarım ve iletişim çalışmalarını Marka Stratejisi, Reklam, Müşteri Etkileşimi ve Satış, Halkla İlişkiler, Dijital Dönüşüm ve Ortaklıklar yetkinlikleri çerçevesinde sürdürmektedir.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın