İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“İş için Teknoloji”

Türkiye’nin teknoloji markası Casper, dijital dönüşüm sürecine sunduğu çalışmaları “iş için teknoloji” çatısı altında topluyor. Uzman mühendisleri, yeni nesil bilgisayarları, yerinde üretimi, lojistik ve teknik servis hizmetleri ile iş hayatını kolaylaştıran kurumsal çözümler sunuyor.

Üretkenliği ve motivasyonu artırmanın önemi, çalışanların başarısı, teknolojik ve dijital çözümlerin verimliliğine bağlıdır. “Casper İş Çözümleri”, kurumların ihtiyaç ve taleplerine uygun çözümler üreterek hedeflerine ulaşmaları yolunda bir iş ortağıdır. Kurumların ergonomik, işlevsel ve performanslı ürünler kullanması ve sonrasında da iş yaşamlarını sorunsuz sürdürmeleri öncelikli önem taşımaktadır. Casper, “Kurumsal Çözümler” kapsamında hızlı servis ağı, kolay entegre sistemleri, yerli üretimi ve yerinde servis hizmeti ile kurumların iş yaşamını kolaylaştıran teknolojik çözümler sunar.

Tüm iş çözümleri için güncel teknoloji içeren yüksek performanslı ve dayanıklı ürünlerle çalışmalara değer katan Casper, kurumlara özel teknolojilerle, hızlı teslimat, ek garanti süresi, yerinde servis hizmeti, kuruma özel imaj desteği, 7 farklı ilde 21 Bölge Servisi ile 1 saat ve 24 saat servis imkanları ile her an kesintisiz hizmet sağlıyor. Kobiler, perakende, sağlık ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelere iş gücüne ve uzmanlıklara uygun teknolojiler seçmesi konusunda uzmanlık ve destek verir.

Casper akıllı telefon ve tabletler, son dönemde oldukça kritik öneme sahip olan mobilite ihtiyacına geniş kullanım alternatifleri sunmaktadır. Kafe ve restoranların, hastanelerin, bankaların ve sahada ekipleri bulunan pek çok işletmenin ihtiyacı olan performans ve güce Casper ürünleri ile ulaşabilirsiniz.

Eğitim için teknoloji:

Casper eğitim çözümleri ile öğrencilerin hedefledikleri parlak geleceğe giden yolda inovatif çözümler sunarak öğrenmelerine katkıda bulunuyor. Casper, anaokulundan itibaren uzaktan eğitim süreçleri dahil eğitimin tüm basamaklarında ihtiyacınız olan performansa ulaşmak için beklentilerinize ile ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunuyor. Uzaktan eğitim için gereken teknolojik ürünleri hızlı bir şekilde ve temin edebilir, üretkenliği ve verimliliği arttıran Casper ailesi ile uzaktan eğitim için gereken performansa ulaşabilirsiniz. Öğretmenler ve öğrenciler için eğitimde performans için beklentilerini karşılayabilirsiniz.

Casper işletmeler için önde gelen teknolojiye maksimum cihaz verimliliği ile katkıda bulunur. Son teknoloji grafiklere hassas ve akıcı olarak ulaşmanızı sağlayan Casper ürünleri taşınabilirliği sayesinde eserinizi her yere götürmenizi sağlar.  Casper, mimar ve mühendisler, tasarımcılar, video ve animasyon işiyle ilgilenenler için geliştirilen güçlü performanslı ürünleriyle dijital kreasyonlarınıza hayat verir.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın