İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

YÜZ MASAJININ FAYDALARI

Günlük kişisel bakım rutininiz içerisinde düzenli olarak yüz masajı uygulamak cildinizin yenilenmesine yardımcı olur. Rahatlama ve iyileştirici etkilerinin yanı sıra iyi bir yüz masajı; hem yaşlanma belirtilerine karşı mücadele eder hem de kan dolaşımınızı hızlandırır. Üstelik son moda güzellik salonlarına servet harcamak yerine evde kendi kendinize kolayca uygulayabilirsiniz. İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO, bu ulaşılması ve uygulaması kolay ve son derece etkili cilt bakım ritüelinin cildiniz üzerindeki olumlu etkilerini derledi. İşte düzenli uygulanan yüz masajının cildinizde yaratacağı olumlu sonuçlar

KAN DOLAŞIMINI HIZLANDIRIR

Cildinizin kendini yenilenmesi için en önemli unsurlardan biri kan dolaşımıdır. Kan dolaşımınızın hızlanması cildinizin sağlıklı kalmasını sağlar. Her sabah kısa bir yüz masajı uygulamak, hem yüzünüzdeki şişliğin inmesine yardımcı olur hem de canlı görünmenizi sağlar.

KIRIŞIKLIKLARI GECİKTİRİR

Düzenli uygulanan yüz masajı yaşlanma belirtilerini geciktirmeye, kullandığınız tüm kremlerden daha fazla yardımcı olur. Cildinizdeki kaslar gün içinde maruz kaldığı stres sonucu gerginleşir ve kırışmaya başlar. FOREO LUNA™ 2‘nin T-sonic titreşimleri, yüz kaslarınızın formda kalmasına ve cildin esnekliğini korumasına yardımcı olur.

CİLDİNİZİN DETOKS YAPMASINI SAĞLAR

Yüz masajı hem cildinizin canlanmasını sağlamak ve hem de ruhen motive olmak için mükemmel bir terapidir. Cildinizin ihtiyacı olan detoksu uygulamak için uygun maliyetli ve güvenli bir bakım ritüelidir. Cildinizi dinlendirecek ve tazelik kazanmasına yardımcı olacak antioksidanları içeren detoks tarifleri ile cildinize düzenli masaj uygulayabilirsiniz.

AKNELERLE MÜCADELE EDER

Biriken kir ve yağ ile tıkanmış gözenekler akne sorununun temel sebeplerinden biridir. Düzenli uygulayacağınız yüz masajı beyaz uçlu aknelerin oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. Her gün birkaç dakika ayırarak hem akne iltihaplı yağlardan kurtulur hem de daha sağlıklı ve parlak görünen bir cilde sahip olabilirsiniz.

YÜKSEK EMİLİME YARDIMCI OLUR

Serumdan organik yağlara pek çok cilt bakım ürününe bir servet harcıyoruz. Peki, bakım ürünlerinin cildimiz tarafından yeterince emilmesini sağlayacak şekilde uygulayabiliyor muyuz? Cilt bakım ürünlerinizden en yüksek faydayı sağlamak için hızlı uygulamalar yerine -kendinize kısa bir ara vererekyüz masajı uygulayabilirsiniz. FOREO LUNA™ 2‘nin anti-aging modu sayesinde, serumlarınızı veya kremlerinizi kolayca uygulayabilir ve sağlıklı ve diri görünen bir cilde kavuşabilirsiniz.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın