İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

KEMER’DE REKOR KATILIM İLE GERÇEKLEŞEN SATRANÇ ŞAMPİYONASI’NDA OFLAZ TURİZM MİSAFİRLERİNDEN TAM NOT ALDI

Halil ÖNCÜ-KEMER > Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından düzenlenen “Türkiye Küçükler, Yıldızlar ve Emektarlar Satranç  Şampiyonası”, 20 – 26 Ocak 2018 tarihleri arasında Kemer’de düzenlenirken,  Türkiye’nin tüm şehirlerinden  2 bin 870 sporcu ve ailesi Kemer’e renk kattı.

Ailelerin de katılımı ile yedi bini bulan katılımcı sayısı ile adeta bir rekor kırılırken,  bu özel organizasyonda Oflaz Turizm de misafirlerden tam not aldı.

Bu konuda Karmir Resort, Mirage Park ve Transatlantik Otel’de Türkiye’nin farklı illerinden, çok sayıda satranç kulübüne yan konaklama gerçekleştiren, transfer işlemlerini başarı ile gerçekleştiren Oflaz Turizmin Genel Direktörü Ozan Güven yaptığı açıklamasında “Türkiye Satranç Federasyonu’nun organize etmiş olduğu Türkiye Küçükler Ve Yıldızlar Şampiyonası Kemer’de düzenleniyor. Bizde bu konuda Karmir Resort, Mirage Park ve Transatlantik Otel’de Türkiye’nin farklı illerinden, çok sayıda satranç kulübüne yan konaklama gerçekleştiriyoruz.  Misafirlerimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgede farklı konaklama seçeneklerimiz ile birlikte Türkiye genelinden çok sayıda sporcu ve ailesine ev sahipliği yaptık. Onların konaklama ve ulaşımlarını bölgede sağladık. Konaklama alternatiflerimiz ile teknik heyetlere, ailelere ve sporculara üst düzeyde hizmet etmekten memnunluk duyduk. Bizi tercih eden misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın