İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Mücevher İhracatçıları Birliği’nde görev dağılımı yapıldı

Mücevher İhracatçıları Birliği’nin 15 Nisan 2014 Salı günü gerçekleştirilen olağan genel kurulunda Ayhan Güner başkanlığında seçilen yeni yönetim kurulunda  görev dağılımı yapıldı. 2 Mayıs 2014 Cuma günü yapılan ilk  yönetim kurulunda, Can Özkök ve Mustafa Atayık, Başkan Yardımcılıklarına seçilirken, çalışma komiteleri ve görev alanları da belirlendi.

Türk Mücevher sektörünün dünya pazarlarına açılması için çalışmalar yapan ve mücevher ihracatçısını yerli ve uluslararası platformda temsil eden Mücevher İhracatçıları Birliği’nde yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı yapıldı. Gizil İnci kuyumculuk temsilcisi Mustafa Atayık Başkan Yardımcılığı görevine seçilirken, İnnova Kuyumculuk temsilcisi Can Özkök yeniden Başkan Yardımcılığı görevine seçilerek bu görevi ikinci kez üstlenmiş oldu. Turhan Gürdal ise Muhasip üye olarak görev alacak.

Yönetim kurulunda başkan yardımcıları seçildikten sonra komiteler ve görev dağılımı yapıldı. Buna göre komiteler ve görev dağılımı aşağıdaki şekilde oldu:

 KOMİTELER
FUAR VE TANITIM KOMİTESİCAN ÖZKÖK

GÜRKAN MERİM,
TURHAN GÜRDAL,
M. ALİ ŞENGÜL,
TİCARET VE ALIM HEYETLERİ KOMİTESİMUSTAFA KAMAR

ROBER TAŞ
EĞİTİM KOMİTESİSÜLEYMAN AKGÜN

ZEKİ BELBAK
PROJELER KOMİTESİVARTAN MARANCIOĞLU

MURAT BAŞAK, 
M.CAN ÖZDEMİR
KURUMSAL KİMLİK VE LOBİ FAALİYETLERİ KOMİTESİM.CAN ÖZDEMİR

MUSTAFA KAMAR
2023 STRATEJİSİ KOMİTESİROBER TAŞ

MUSTAFA KAMAR,
HAKAN SARAÇ

FİNANS BÜTÇE KOMİTESİTURHAN GÜRDAL

VARTAN MARANCIOĞLU
KURUMLAR ARASI İLETİŞİM VE DERGİ YAYIN KOMİTESİMUSTAFA ATAYIK

MUHAMMET ALİ ŞENGÜL
TASARIM YARIŞMASI KOMİTELERİMURAT BAŞAK

ZEKİ BELBAK

Mücevher İhracatçıları Birliği’nin yeni Yönetim Kurulu; Ayhan Güner (On Mücevherat) Başkanlığında Can Özkök (İnnova Kuyumculuk), Mustafa Atayık (Gizil İnci), Mustafa Kamar (Motif Kuyumculuk), Zeki Belbak (Belbak Hed Eşya), Hakan Saraç (Mert Kuyumculuk), Rober Taş (Cetaş Kuyumculuk), Mehmet Can Özdemir (HRD Antwerp), Vartan Marancı (Marancı Kuyumculuk), Turhan Gürdal, Gürkan Merim (Model Kuyumculuk) tarafından oluştu. Denetim Kurulunu oluşturan isimler ise; Süleyman Akgün (Akgün Silver), Muhammet Ali Şengül (Şengül Kuyumculuk) ve Murat Başak (Garni Kuyumculuk).

Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güner yaptığı açıklamada yeni dönemde çalışma komitelerine çok önem verdiklerini ve komitelerin işlerlik kazanarak çalışma alanlarında gerçek anlamda yetkili olacaklarını vurguladı. Tek adamlı ve tek sözlü anlayıştan ziyade bütün üyelerin inisiyatif aldığı bir yönetim anlayışıyla çalışacaklarını belirten Ayhan Güner, yeni dönemde tüm komitelere başarı dileklerini iletti.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın