Avea’nın  özel müşterileri için tasarladığı yeni markası  “Avea Prime”ın düzenlediği yarışma sonrasında, evli bir çift, Los Angeles’ta gerçekleştirilen “Oscar Viewing Party” ye katılma hakkı kazandı.

Avea açıklamasına göre, film izlemenin kendilerine ne ifade ettiğini anlatan bir fotoğrafı  “#PrimeFilm hashtag”i ile instagram’da paylaşan katılımcılar arasından jüri oylarıyla seçilen  çift, seyahatleri boyunca Avea Prime tarafından sunulan imkanlardan yararlandı.

Los Angeles’ta bulundukları süre içinde Avea Prime tarafından tahsis edilen bir limuzinle karşılanan çift,  Avenue Of Stars’da bulunan Intercontinental’de ağırlandı. Oscar Viewing Party öncesinde ise, ünlü konuklarla kokteyle katıldı.

Ayrıca talihliler, Los Angeles West Hollywood Park’ta, ünlü şef Gordon Ramsay tarafından sunulan yemek eşliğinde “86. Oscar Ödül Töreni”ni  canlı olarak izledi. Ödül töreninin ardından ise çift, Hollywood’un ünlü yıldızları Jim Carrey, Nicole Kidman, Heidi Klum, Katy Perry, Sharon Stone ve daha birçok ünlünün katıldığı partiye katıldı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın