Opet Pazarlama ve İletişim Grup Müdürü Timuçin Güler,  Opet’i “Lovemark” yapan en önemli unsurun “Temiz Tuvalet Kampanyası” olduğunu belirterek, “Yaptığımız marka araştırmalarına göre Opet en fazla temiz tuvaletleriyle hatırlanıyor” dedi.

Yapı Kredi World sponsorluğunda düzenlenen “Marka 2013” konferansında “Akaryakıt Sektöründe Lovemark Olmak” konulu panelde konuşan Güler, tuvalet konusunun önceden akaryakıt sektörü için bir problem olduğunu ancak Opet’in bu konuya el attığını söyledi.

Güler, tuvalet konusunun önemli olduğunu ifade ederek, “Bu projeye başladığımızda sadece Opet’in değil Türkiye’deki diğer tuvaletlerin temizliği de bizim için önemliydi. Bu projeyi bütün Türkiye’de uygulanması ve yayılması amacıyla başlattık” diye konuştu.

İstasyonlarda tuvaletleri temiz tuabilmek için büyük bir denetim ağı olduğunu anlatan Güler, yönetim kurulu üyelerinin, saha müdürlerinin ve diğer yetkililerin herhangi bir Opet istasyonuna gittiklerinde ilk yaptıkları işin tuvaletleri kontrol etmek olduğunu aktardı.

Güler, “Temiz Tuvalet Kampanlayası”nın başarılı bir proje olduğunu vurgulayarak, kamudan projeyle ilgili olarak işbirliği talepleri geldiğini ve Türk Standartları Enstitüsünün (TSE) tuvaletle ilgili standartları değiştirirken Opet’le beraber ortak çalışmalar yaptığını dile getirdi.

“Temiz Tuvalet Kampanyası” projesinin sınırlarını aştığını belirten Güler, Suudi Arabistan ve Makedonya’da tuvalet konusuyla ilgili eğitimler verdiklerini ifade etti.

Güler, “Yaşama ve müşterilere değer veriyoruz, onlar da bizi ‘Lovemark’ yapıyor” dedi.

Opet olarak “Trafik Dedektifleri” projesini başlatacaklarını kaydeden Güler, projenin amacının çocuklara trafik bilincinin aşılanması olduğunu da sözlerine ekledi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın