unnamed-49

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, 12 Aralık Perşembe günü, Eskişehir’deki iş dünyasına e-Fatura ile e-Dönüşüm hakkında bilgi verdi.

Uyumsoft Genel Müdürü Hüseyin Şahin, Uyumsoft e-Dönüşüm Kanal Yöneticisi Volkan Şahin, iş ortağı Acd Bilgi İşlem Genel Müdürü Ertul Özdemir ile Eskişehir iş dünyasından 100’ün üzerinde temsilci katıldı.

Türkiye’nin İş dünyasının e-Dönüşümü ve Uyumsoft’ un Rolü

Uyumsoft tarafından yapılan sunumda; MERSİS (Merkezi Sicil Kayıt Sistemi), ESBİS (Esnaf ve Sanatkâr Bilgi Sistemi), HKS (Hal Kayıt Sistemi) ile E-Dönüşüm Projeleri olan E-Fatura, E-Defter, E-İrsaliye, E-Ödeme, E-Arşiv, Mali Mühür, E-İmza anlatıldı.  

Ardından Aralık 2013 sonu itibariyle yaklaşık 25 bin işletmede başlayacak olan, e-Fatura konusuna ilişkin; E-Faturaya Giriş, E-Fatura Nedir?, E-Fatura Uygulaması, E-Fatura Kapsamı, Dünya’da, Avrupa’da ve Ülkemizde E-Fatura Kullanımı, E-Fatura İşlem Süreci, V.U.K.Tebliği ve Değişiklikler, Mali Mühür, E-Fatura Yararlanma Yöntemleri, Özel Entegratör Uygulaması konularında bilgi verildi.

Toplantının son bölümünde, Uyumsoft Özel Entegrasyon Süreci, Özel Entegrasyon Ürün Mimarisi, Özel Entegrasyon web Platform Süreçleri ve ERP ile Entegrasyon Süreçleri hakkında açıklama yapıldı. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın