İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Fenerbahçe enerjisini değiştirecek!

Fenerbahçe camiası bir seçimi daha geride bıraktı. Mehmet Ali Aydınlar ve Aziz Yıldırım’ın listelerinin mücadele ettiği seçimli olağanüstü genel kurulda Aziz Yıldırım ve ekibi ipi yeniden göğüsledi. Yeni yönetim göreve başlar başlamaz yeni projeleri hayata geçirmek üzere harekete geçti.

Öğrendiğimize yeni yönetim ve CEO Hasan Yılmaz’ın CEO’luğundaki profesyonel ekip, Fenerbahçe’nin ‘enerjisini değiştirecek’ bir proje hazırlığındaymış. Şükrü Saraçoğlu Stadı, Samandıra Can Bartu Tesisleri, Ülker Sports Arena, Dereağzı Lefter Küçükandonyanis Tesisleri, FB Faruk Ilgaz Tesisleri dahil tüm Fenerbahçe tesislerinin enerji altyapısı ve aydınlatma sistemlerinde iyileştirmeler yapılarak tasarruf edilmesi amaçlanıyormuş. Hatta bunun için merkezi Amerika Chicago’da bulunan Equistar şirketi ile bir ön anlaşma imzalanmış. Şirketin başkanı Thomas D. Rosenberg, Fenerbahçe Kulübü’nü ziyaret etmiş. Geçen hafta başında Rosenberg, ekibi ile tekrar gelip tüm Fenerbahçe tesislerinde bir enerji denetimi yapmış. Önümüzdeki günlerde de önerdikleri projeyi kulüp yönetimine sunacakmış.

Bu konuyu doğrulayan Fenerbahçe CEO’su Hasan Yılmaz, kulübün tüm tesislerindeki yıllık elektrik tüketim faturasının 3 milyon TL civarında olduğunu söylüyor. Yılmaz, “Projenin amacı, tüm enerji altyapısı ve aydınlatma sistemlerinde iyileştirmeler yaparak yüzde 50’ye varan tasarruf sağlamanın yanı sıra çevre dostu, cıva salımı olmayan armatürlerle tesisleri donatarak fayda sağlamak. Çevre duyarlılığında da her konuda olduğu gibi spor endüstrisinin lideri olmayı hedefliyoruz” diyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın