unnamed-24

Romanya, Letonya, Polonya, İspanya ve Portekiz’den öğrenciler, geçtiğimiz hafta, Uyumsoft’u ziyaret ederek, bulunduğu coğrafyanın lider yazılım ve danışmanlık firması olan Uyumsoft’un yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldu.

Avrupa’dan gelen 45 kişilik öğrenci heyeti, Avrupa Birliği’ne üye ve aday ülkelerin mesleki eğitime yönelik politikalarını desteklemek ve geliştirmek amacıyla kurulmuş olan Leonardo da Vinci Programı kapsamında, Eşref Bitlis Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile proje yürütmektedir. AB projesinin amacı, farklı ülkelerdeki meslek liseleri arasında staj olanaklarının ve mesleki eğitim farklılıklarının gözlenmesine imkan sağlamaktır.

Avrupalı öğrenci heyeti ile bir araya gelen Uyumsoft Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder, 1996 yılından itibaren yurtiçi ve yurtdışında yazılım ve danışmanlık hizmeti veren Uyumsoft’un, 10 ülkede, 10 dilde hizmet sunarak, bulunduğu coğrafyanın lider firması olduğunu açıkladı.

Uyumsoft, e-Fatura entegratörlüğü verecek lider kurum

Avrupalı öğrencilerin şuan iş gündeminde olan çalışmaları sorması üzerine, ‘e-Fatura’ hakkında bilgi veren Mehmet Önder, Uyumsoft’un e-Fatura özel entegratörlük hizmeti verecek lider kurum olduğunu anlatarak, şunları söyledi:

“Saklama hizmeti izni ile Kamu Sertifikasyon Merkezi tarafından Mali Mühür onayı almış olan Uyumsoft A.Ş, e-Fatura entegratörleri arasında lider kurumdur. Nitekim, 17 senelik birikimiyle e-Dönüşüm projelerinin merkezinde yer alan Uyumsoft, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Merkezi Sicil  Kayıt Sistemi (MERSİS), Esnaf Bilgi Sistemi (ESBİS), Hal Kayıt Sistemi (HKS) ve Bilim Sanayi ve Teknoloji  Bakanlığı Ar-Ge Portalı projelerini başarıyla yürüten, ISO 9001, ISO27001, ISO 22301, ISO 10002,ISO 20000, ISO 22301 sertifikalarına sahip, %100 Türk sermayeli yazılım sektörünün güvenilir ve lider firması olarak yurtiçi ve yurtdışında çalışmasını sürdürmektedir” diye konuştu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın