n11.com, online alışverişte güven olgusunu artırmak için “11 Güvence” başlıklı bir çalışma başlattı.

n11.com açıklamasına göre, platform üzerinden sunulan hizmetlerin ve n11.com’un ticari bakış açısı yansıtıldığı çalışmada, üyelerle sağlam bir güven ilişkisinin kurulması için gerçekleştirilen faaliyetler 11 ana başlıkta toplandı.

n11.com paydaşlarına verdiği taahhütleri platformda ilan ederek, uygulamalarını garanti ediyor. Buna göre her zaman tüketicinin yanında, orijinal ürüne yüzde 100 destek vereceğini ilan eden n11.com, “7/24 Çağrı Merkezi” ile her an ulaşılabilirlik garantisi veriyor. “Ödeme Koruma Sistemi” ile alıcının mağduriyetini önleyen n11.com, platformda sadece güvenilir onaylı satıcıların yer alabileceğini, kişisel verilerin en yüksek düzeyde korunacağını taahhüt ediyor. Türkiye-Kore ortaklığında sağlam bir sermaye yapısı ile devamlılık garantisi veren n11.com, “Destek Merkezleri” ile satıcılara yönelik eğitimler sayesinde online ticareti geliştirmeyi hedeflemekte.

Şirketten alıcıya iş modeli (B2C) ile güvenli alışverişi sağlayan n11.com, müşterilerine dinle-anla-uygula yöntemi ile kulak vermeyi ve kullanıcı odaklı hizmet vermeyi taahhüt ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen n11.com Güven Yönetim Merkezi Müdürü ve Hukuk Danışmanı Avukat Emre Berk, n11.com olarak alışverişin sadece uğurlu değil, aynı zamanda güvenli adresi olduğunu da göstermek istediklerini belirtti.

Müşterilerin güvenliğinin ve mutluluğunun kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Berk, kendilerinin “satılsın da nasıl satılırsa satılsın” yaklaşımında olmadıklarını ifade etti.

Bu konseptin kendileri için bir tür manifesto, e-ticaretteki güven sorununun aşılması için bir tür sosyal sorumluluk olduğunu vurgulayan Berk, en önemlisinin de n11.com ticari yaklaşımının yansıması olduğunu sözlerine ekledi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın