Sektörün talebine yanıt vermeyi hedefleyen Pozitif fuarcılık, Artı Fuarcılık işbirliği ile CNR EXPO Yeşilköy’de 21-23 Kasım 2013 tarihleri arasında CNR Deri ve Kürk Fuarı’nı düzenleyecek.

İTO Meslek Komite Üyesi Musa Evin, “Sektörde 2 fuar yapılmasının gerekli olduğunu düsünüyorum. Fuar yerinin CNR olması katılımcılar ve ziyaretçiler açısından daha uygun” dedi.

Deri endüstrisinin yurtiçi ve yurtdışı pazar hedeflerine paralel büyüklükte bir organizasyon hedefi, Pozitif Fuarcılık ve Artı Fuarcılık’ı harekete geçirdi. Deri firmalaranın, CNR EXPO’nun avantaj sağlayan lokasyonu nedeniyle talep ettiği fuar, kapılarını 21 Kasım’da açıyor.

 

Deri endüstrisinin 2023 vizyonuna paralel hedeflerle düzenlenen fuar, 21-23 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. CNR Deri ve Kürk Fuarı, deri ve deri konfeksiyon sektörünü en doğru lokasyonu olan CNR EXPO’da buluşturacak.

İTO Meslek Komite Üyesi, İDMİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Deri Konfeksiyoncular Derneği’nin (TDKD) eski Başkan Yardımcısı Musa Evin, Sektörde 2 fuar yapılmasının gerekli olduğunu düsünüyorum. Fuar yerinin CNR olması katılımcılar ve ziyaretçiler açısından daha uygun” dedi.

Yurtdışından yoğun katılım bekleniyor

Avrupa ve Amerika bölgeleri ile Rusya’dan yoğun katılımın beklendiği fuarın katılımcı profilini; deri konfeksiyon, kürk konfeksiyon, çanta ve bavul, saraciye, kemer, deri, kürk üretici ve satıcıları ham dericiler, deri kimyasalları üretici ve satıcıları, deri ve kürk işleme makineleri üretici ve satıcıları, konfeksiyon makineleri üretici ve satıcıları, finisaj atölyeleri, aksesuar üretici ve satıcıları, yan sanayiciler ve tasarımcılar oluşturuyor.

Üniversite-sanayici işbirliği

CNR Fuarcılık düzenlendiği her fuarda olduğu gibi CNR Deri ve Kürk Fuarı’nda üniversite öğrencilerinin tasarımlarına sahip çıktı. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Tekstil Bölümü öğrencileri tarafından tasarlanan ‘Botanik Bahçeleri’ adlı proje ürünleri CNR EXPO’da ana fuaye alanında sergilenecek.Üniversite öğrencileri; botanik bahçeleri, flora ve tropik hayvanlara vurgu yapan deneysel yüzey tasarımları yaptılar. Bu tasarımlar; baskı, nakış, lazer teknikleri ve yeni teknolojiler kullanılarak gerçekleştirildi.

Öğrencilerin tasarımlarına; Moda Kürk, Demir Deri, Gzb Deri, Zaman Deri, Bsl Dericilik, Çalışkan Deri, Paola Deri, Mefi Deri, Zeki Deri, Ed Emiray Dericilik, Güler Deri, Berinza, Şiva Deri, Eysi, Asder Deri, Osse Deri, Valdo Kürk, Leone Deri ve Seta-Pell deri ve kürk firmaları sponsor oldu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın