OYTEK Ankara Bölge Direktörü Hakan Aksüyek
OYTEK Ankara Bölge Direktörü Hakan Aksüyek

OYTEK‘in hizmet verdiği farklı sektörlerden şirketlerin BT Yöneticilerinin ve OYTEK iş ortaklarının büyük ilgi gösterdiği OYTEK Diyalog Toplantısı bu yıl Kıbrıs Kaya Artemis Hotel’de gerçekleştirildi. Diyalog Toplantısı’nın bu seneki ana sponsorları olan Dell, Intel, gümüş sponsoru olan Checkpoint, Vmware ve bronz sponsoru SAP’nin yönetici ve uzmanları, katılımcılara kurumsal verimliliği artırmak amacıyla sundukları en yeni çözüm, ürün ve hizmetlerini aktardılar.

 

Toplantının hoş geldiniz konuşmasını yapan OYTEK Ankara Bölge Direktörü Hakan Aksüyek, 18. Kez düzenledikleri Diyalog Toplantısı’na gösterilen yoğun ilgiden duyulan memnuniyete değinerek sözlerine şöyle devam etti:

 

“Kuruluşumuzdan bu yana iş ortaklarımızla birlikte, müşterilerimize gelecek nesil çözümlerle, daha dinamik, zengin ve işlevsel içerikler sunarak; kurumsal iş süreçlerine katkıda bulunan yeni projeler üretiyor ve hayata geçiriyoruz. Uçtan uca sistem bütünleştirme hizmetlerimize ek olarak; Bulut ve Sanallaştırma, Bütünleşik İletişim, Bilgi Güvenliği, Mobil Cihaz Yönetimi, e-dönüşüm uygulamaları ve özel yazılım çözümleri gibi güncel alanlarda ‘Katma Değerli Çözüm ve Hizmetler’ sunuyoruz. Kurumların değişen iş ihtiyaçlarını karşılayacak özel çözümleri bünyemize katmaya devam edeceğiz.”

 

Yakın zamanda Maliye Bakanlığı Gelirler İdaresi Başkanlığı’ndan e-Fatura Özel Entegratör yetkisi aldıklarını da belirten Hakan Aksüyek, son yıllarda ülkemizde BT sektöründe yaşanan olumlu gelişmelerden memnuniyet duyduklarını ifade ederek sözlerini tamamladı.

 

Ana Sponsor; Dell Türkiye Ülke Müdürü Murat Mediçeler toplantıda yaptığı konuşmada, Dell ve OYTEK iş ortaklığının her yıl artan başarı grafiğinin, çözüm odaklı ve hızlı çözüm üretme konusundaki ortak anlayışın bir sonucu olduğunu ve bu sinerjinin her yıl olduğu gibi 2014 yılında da artarak devam edeceğine inandıklarını söyledi.

 

Ana Sponsor;  Intel İş Geliştirme Yöneticisi Göker Öztürk ise, Mobilite ve Bulut Bilişim Ekseninde Intel Kurumsal Teknolojileri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Öztürk ayrıca yüksek performans ve çarpıcı görsellik sağlayan yeni 4. Nesil Intel işlemciler hakkında detayları katılımcılar ile paylaştı.

 

Gümüş Sponsor Checkpoint’ten Güvenlik Danışmanı Gökhan Hasköylü’nün “2013 Güvenlik Gündemi” konulu sunumunun ardından, yine Gümüş Sponsor Vmware’den Kıdemli Sistem Mühendisi Serdar Arıcan Yazılım Tanımlı Veri Merkezi ve “VCloud Suite Lisanslama Modeli” konusunda, Bronz Sponsor SAP firmasından, Müşteri Yöneticisi Önder Şahin ise SAP’in yeni projeleri ve vizyonu ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

 

Toplantıda OYTEK İş Geliştirme Yöneticisi olarak görev yapan Tolga Altuntaş ise; OYTEK çözüm ailesi içerisinde yeralan “e-Fatura Özel Entegratör Çözümü”nü tanıttı. Altuntaş ayrıca OYTEK Süreç Yazılımı ile ilgili bilgileri, müşterilerine sundukları başarılı süreç otomasyon projeleri örnekleri ile katılımcılara aktardı.

 

Davetliler 2 gün süren oturumları akşam gerçekleşen Diyalog Parti ile noktaladılar.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın