Ukash kartlar ilk çıktığı andan itibaren insanların kafalarındaki soru işaretlerini silmiştir. Çünkü hiçbir şekilde kart numarası ay, ya da kimlik bilgisi vermeden alışverişinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Neredeyse 20.000 site ile anlaşması bulunan hesapli ukash sistemi gün geçtikçe yeni siteleri bünyesine dahil ediyor. Bu da güven veren bir sistem olduğunun kanıtı. Ülkemizde de çok sayıda firma ile anlaşarak birçok anlaşmalı firma ile güvenli alışveriş yapılmasını sağladı.
Ülkemizde ukash kart sahibi olmak isteyenler çok basit bir işlem ve cüzi bir ücretle kart sahibi olabiliyorlar. Kimlik belgelerini bir defa olmak kaydıyla aracı kurumlara veren kişiler, kendi istedikleri ve belirledikleri limitler ile bu kartları kullanabiliyorlar. Bu kartlar tek seferlik olarak kullanıma sunulmuştur. Bu yüzden alışveriş için önceden bütçe yapıp o kadar tl yi karta yüklemek yeterli olacak. Aksi takdirde kredi kartlarında olduğu gibi olmayan parayı kullanma durumu burada söz konusu değil.
Özellikle internetten alışverişin öncelikli müdavimi olan bayanlar giyimden kozmetiğe, ev dekorasyonuna kadar çok farklı ürün seçeneğine ukash sistemi ile kolaylıkla sahip olabiliyorlar. Ukash kartları her geçen gün farkındalığın artmasıyla daha çok kişi tarafından kullanılacaktır.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın