İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“İzmir; Tamam mı, Devam mı?”

Gayrimenkul sektorunun  buyuk bulusmasi ArkiPARC 28 Mart’ta kapilarini aciyor. Istanbul Halic Kongre Merkezi’nde duzenlenecek etkinligin oturumlarindan biri de “İzmir; Tamam mı, Devam mı?” basligi ile gerceklesecek.

Karsiyaka Belediye Baskani Cevat Durak, Tekfen Emlak Gelistirme Genel Muduru Omer Egesel, Megapol Group Yonetim Kurulu Baskani Selim Gokdemir ve cok sayida odullu projeye imza atmis olan Oncuoglu Mimarlik’in kurucu ortaklarindan Enis Oncuoglu’nun konusmacisi oldugu oturumun moderatorlugunu ise TSKB Gayrimenkul Degerleme AS’nin Genel Muduru olan Isil Dincer ustleniyor.

ArkiPARC 2012’de “İzmir; Tamam mı, Devam mı?” Sorusunun Cevapları Aranacak

Gayrimenkul sektörünün devlerini 28 – 29 Mart 2012 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde bir araya getiren ArkiPARC İzmir’i tüm boyutlarıyla masaya yatırıyor.

35 Proje 35 İzmir ve EXPO 2020 hazırlıkları ile dillerden düşmeyen Türkiye’nin 3. büyük şehri olan İzmir, hafta sonu Çevre ve Şehircilik Bakanı olduktan sonra kente ilk kez gelen Erdoğan Bayraktar ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın ziyaretiyle tekrar gündeme oturdu.

Kentsel dönüşüme dair açıklamalarıyla gündemden düşmeyen bu iki isim Çandarlı Limanı, Kadifekale, Örnekköy ve Buca’da planlanan kentsel dönüşümler, TOKİ’nin İzmir’deki faaliyetleri, yapı denetimi ve deprem gibi konulara dikkat çekti.

ArkiPARC’ın Gündeminde İzmir’in Sorunları da Var

29 Mart Perşembe günü saat 13:30’da Fener Oditoryumu’nda gerçekleşecek olan “İzmir; Tamam mı, Devam mı?” isimli oturumun moderatörlüğünü TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ’nin Genel Müdürü olan Işıl Dinçer üstleniyor.

İzmir’in sorunlarının masaya yatırılacağı oturumda, kentin en büyük ilçelerinden birisi olan Karşıyaka’nın Belediye Başkanı olan, kentsel dönüşümün çılgın mimarı olarak tanınan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak da katılacak. Durak, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve Alaybey Projesi gibi konular üzerinden bölgenin hikayesini ve gelecek için düşünülen senaryoları anlatacak ve özellikle deprem konusunu tartışacak.

Gayrimenkul sektörünün önemli isimlerinden Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel; İzmir’in önde gelen inşaat, gayrimenkul ve yenilenebilir enerji konusunda uzmanlıkları bulunan Megapol Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir ve Türkiye’de yurt dışında da çok sayıda ödüllü projeye imza atmış olan Öncüoğlu Mimarlık’ın kurucu ortaklarından Enis Öncüoğlu panelin diğer konuşmacıları.

Bu oturumdaki konuşmacılara Twitter üzerinden soru sormak ve İzmir ile ilgili yorumlarınızı ulaştırmak için gönderdiğiniz iletiye #ap1209 hashtag’ini eklemeniz yeterli olacak. Etkinlik ile ilgili bütün gelişmeleri www.arkiparc.com adresinden takip edebilirsiniz.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın