İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Atlas Halı, yenilenme sürecinde

Türkiye?nin en köklü halı markalarından biri olan Atlas Halı, Naksan Holding bünyesindeki ileri teknolojiyle donanmış üretim tesisleriyle, yenilikleriyle, sektöre yön veren AR-GE çalışmalarıyla ve hızla genişleyen bayi ağıyla her geçen gün daha da güçleniyor.

1967?den beri yüz binlerce evde adeta ?aileden biri? gibi hayatın özel bir parçası olmuş Atlas Halı, benzersiz desen zenginliği ve uygun fiyatlarıyla yine gönüllere taht kurmaya hazırlanıyor.

45 yıldır Türkiye?nin en güçlü halı markalarından biri olan Atlas Halı, kalitesi ve gelişmiş dokuma teknolojileriyle olduğu kadar özgün desenleriyle de sektörde her zaman öncü, her zaman moda ve her zaman tercih edilen olmayı başardı.

Kalitesiyle olduğu kadar desenleri ve tasarımları ile de iddialı olan Atlas Halı?nın yeni koleksiyonu, Kunter Şekercioğlu, Oğuz Yalım, Ece Yalım, Başak Ergin, Özgür Uşaklıgil, Gamze Güven, Erdem Akan ve Boğaç Şimşir gibi pek çok başarılı tasarımcının imzasını taşıyor.

Atlas Halı yepyeni çizgisiyle, fark yaratan, yenilikçi, dinamik ve özgün tasarımlardan oluşan halı koleksiyonlarıyla evlerinize konuk oluyor.

Nazar Boncuğu, Şems, Topkapı, Çırağan, Freehand, Empati, Shaggy, Gece serileri ve özel çocuk koleksiyonu ile Atlas Halı, dün olduğu gibi bugün de evlerin değişmezi, sektörün gözdesi ve ilham kaynağı olacak.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın