Dış cephe sistemleri üzerine dünyanın en önemli fuarlarından biri olan 6. Çatı, Cephe ve Yalıtım Sistemleri ve Teknolojileri Fuarı, 25 – 28 Kasım tarihleri arasında Natural Stone 7. Uluslararası Mermer, Doğaltaş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı ile eş zamanlı olarak CNR Expo Fuar Merkezi?nde gerçekleştirilecek.

Dünyada konusunda tek ihtisas fuarı olma özelliği taşıyan 6. Çatı, Cephe ve Yalıtım Sistemleri ve Teknolojileri Fuarı, CNR Ekspo Fuarcılık A.Ş. tarafından ÇATIDER ve KOSGEB desteğinde düzenleniyor. Ulusal ve uluslararası boyutta sektörün en geniş şekilde temsil edilebileceği bir platform oluşturma amacı taşıyan fuarda 300 civarında marka sergilenecek.

100’ün üzerinde firmanın 12 bin m2 alanda stand açağı organizasyona 30 bin ziyaretçi bekleniyor.  Almanya, Avusturya, Belçika, Fransa ve Çin fuarın katılımcı ülkeleri arasında yer alıyor. Ortadoğu ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Doğu Avrupa ülkeleri, Rusya, Almanya, Fransa, İngiltere, Lükemburg, Avusturya, Çin, İspanya, İtalya ve Hollanda ise 6. Çatı, Cephe ve Yalıtım Sistemleri ve Teknolojileri Fuarı’nın ziyaretçi ülkelerinden bir kısmını oluşturuyor.

Dev markalar katılıyor

Dünyanın lider firmalarını yerli markalarla buluşturarak yüklenici, yatırımcı, aracı ve yan sektörlerin eko-diyoloğunun sağlanmasının hedeflendiği fuara aralarında Lafarge, Monier, Mardav, Lamilux, Nuh Grup ve Knauf gibi dünyaca ünlü markalar katılıyor.

Natural Stone ile eş zamanlı düzenleniyor

İnşaat, mimarlık ve yapı sektörlerinin tamamına ulaşmak ve bu sektörlerin bileşenlerini biraya getirmek maksadıyla bu yıl, Çatı&Cephe Fuarı ile eş zamanlı düzenlenen Natural Stone 7. Uluslararası Mermer, Doğaltaş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’na, DTM alım heyetleri getirirken, İSO?da ikili görüşmeler düzenleyecek.

Fuarda, camlar, su ve nem yalıtım gereçleri, ısı ve ses tutucu gereçler, giydirme cephe sistemleri, cephe kaplamaları, çatı, teras kaplamalı ve örtüler, diğer çatı cephe malzemeleri ve sistemler gibi çeşitli ürün grupları sergilenecek.

Organizasyonun ziyaretçi profili ise şöyle: Mimar, iç mimar, müteahhit, taşeron ve alt yükleniciler, yönetici satınalma sorumluları, inşaat mühendisi, elektrik, kimya ve diğer mühendislik dalları, teknikerler ve teknik elemanlar, yapı ustaları, inşaat malzeme satıcıları, yerel yönetimler, akademisyen ve öğrenciler.

25-28 Kasım 2010 tarihleri arasında düzenlenecek fuar, 10.00 ? 19.00 saatleri aralığında ziyaret edebilecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın