ODTÜ Teknoloji Geliştirme Merkezi?nde üretilen YonetimOfisi.Com adlı sistem sayesinde apartman ve site yönetimleri tüm yönetsel faaliyetlerini internet üzerinden gerçekleştirebilme fırsatı buluyorlar. Türkiye?nin dört bir yanından kullanıcıları olan YonetimOfisi.Com sisteminde apartman ve site yönetimleri belirli bir ofise ve bilgisayara bağlı kalmadan internet erişimlerinin olduğu her yerden sisteme girip yapmak istedikleri birçok yönetsel işlemi yapabiliyorlar.

Sistem aynı zamanda yönetimler ile sakinler arasında da çok önemli bir köprü oluşturmuş durumda. Yöneticiler çok kolay bir şekilde kendi apartmanlarına ya da sitelerine özel duyurular yayınlayabiliyor ve bu duyurular anında sakinler tarafından görüntülenebiliyor. Bunun yanında sakinler de kendi aralarında, internet üzerinden iletişim kurabiliyorlar.

Şeffaf yönetim anlayışına mükemmel bir örnek teşkil eden proje sayesinde bir apartmanda veya sitede yaşayan tüm sakinler kendi mali durumlarını, yöneticilerin yayınladığı duyuruları ve apartman-site giderlerini rahatlıkla takip edebiliyorlar.

ODTÜ Teknoloji Geliştirme Merkezi?nde deneyimli mühendislerden kurulmuş olan bir ekip tarafından yürütülen ve yöneticilerin iş yükünü çok ciddi ölçüde azaltan projeye http://www.yonetimofisi.com adresinden ulaşılabiliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın