İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Birisi mutlaka sizin için

Huzur, canlılık, ferahlık, tazelik, sakinlik, keyif, detoks?  İhtiyacınız ne olursa olsun, EST 1923 markalı el yapımı doğal kalıp sabunların 33 çeşidinden birisi mutlaka sizin için.

1923?ten beri Türkiye?nin en saygın kuruluşlarından biri olarak hizmet veren, köklü kolonya üreticisi Eyüp Sabri Tuncer, doğal yaratıcılık konsepti ile oluşturduğu EST 1923 markası adı altında 31 farklı koku çeşidinde el yapımı doğal ve 2 farklı çeşitte el yapımı organik kalıp sabunu tüketicilerin beğenisine sundu.

Yüksek oranda içerdiği gliserin sayesinde cildi hassas bir şekilde temizlerken nemlendiren ve bakım uygulayan EST 1923 markalı ve inanılmaz güzellikteki koku profiline sahip EST1923 el yapımı kalıp sabun çeşitleri ciltle son derece uyumlu ve nötral olması açısından da kadınların vazgeçilmezi haline gelecek.

Papatyaların mis kokusuyla rahatlayıp dinlenmek isteyenlere de, hindistancevizi kokusuyla tropikal kumsallara uzanmayı düşleyenlere de, banyo keyfini tamamlayacak, bol bol köpüren egzotik bir kokteyl arayanlara da uygun olabilecek 33 çeşit barındıran EST1923 El yapımı doğal kalıp sabunlar ?detoks zamanı geldi? diyenler için de seçenekler sunuyor.

EST1923 El yapımı doğal kalıp sabunların organik çeşitlerinde ise SLS, SLES koruyucu ve boyar madde bulunmuyor. Organik Lavanta sabunu doğal natüreller içeren büyüleyici karışımlarıyla sakinleştirip dinlendirirken, Organik Limon Ağacı sabunu ise ferahlatarak tazeliyor.

EST1923?ün ürettiği ve birbirinden çekici esansları avuçlarınıza getiren bu özel el yapımı kalıp sabunlar www.eyupsabrituncer.com adresindeki online satış mağazasından temin edilebiliyor. EST1923 El yapımı doğal ve organik kalıp sabunlar 4,70 TL?den sunuluyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın