Ticimax, 20 yıllık KOBİ deneyimi’lere, girişimcilere ve firmalara aktarabilmek amacıyla 9 yıl önce başlattığı ”E-ticaret Sohbetleri ve E-ticarete Başlıyorum Eğitimleri”nin 87.’sini 20 Mayıs 2025 Salı günü Konya Ticaret Odası’nda gerçekleştirdi. Bu etkinlik kapsamında Ticimax, e-ticarette başarı gösteren e-ticarette başarı elde etmek amacıyla 2024 Eylül’de ilki satışa sunulan “E-Anadolu Ödülleri” dokuzuncusunu Konya’da düzenleyerek, çeşitli kategorilerde en başarılı ödüllerdi.

Ödül sahibi firmalar şu şekilde sıralandı:

  • 2024/En Yüksek Ciro Yapan 1. E-ticaret Sitesi Ödülü: www.malzemeevi.com
  • 2024/En Yüksek Ciro Yapan 2. E-ticaret Sitesi Ödülü: www.cakalighter.com.tr
  • 2024/En Yüksek Ciro Yapan 3. E-ticaret Sitesi Ödülü: www.seyraesarp.com

2024 yılı baz gelir toplamı Konya ili ciro sıralamasında, birincilik bileşenleri Malzeme Evi Yöneticisi Hafız Umut Demirci, üçüncülük sıralamasında Seyra Eşarp Kurucusu Mustafa Yılmaz, ikincilik sahibi CAKA Lighter oldu.

Malzeme Evi Yöneticisi Hafız Umut Demirci, ödül törenlerinde yaptığı konuşmasında, ” Bu ödülün başarısı için gurur bakışı. Bizi bu ödüle layık gören ve bu güzel organizasyonu düzenleyen Ticimax’a çok teşekkür ediyorum. Malzeme olarak bugün Konya’da birinci olduk, ileride umarım Türkiye’de birinci olacağız.” dedi.

Seyra Eşarp Kurucusu Mustafa Yılmaz , konuşmasında ”Seyra Eşarp olarak Konya ve İstanbul’da mağaza satışlarımız var. 2014’te kurduğumuz markamızla 11. yılını tamamladık, yaklaşık 9 yıldır da Ticimax ile çalışıyoruz. Kendimizi sürekli olarak çalışıyoruz. Ticimax ile bu yolculukta emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.

Bu özel ödüllerle Ticimax, değerli kutlamalarını sunarken, müşterileriyle birlikte elde ettikleri başarıları kutlama fırsatı buldu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın