Red Bull Sporcusu Mete Gazoz 2025 Avrupa Okçuluk Grand Prix Finalinde Altın Madalya Kazandı

Red Bull sporcusu Mete Gazoz, 2025 Avrupa Okçuluk Grand Prix’sinin ilk ayağı olan Antalya’da altın madalya kazandı. 27 ülkede 196 sporcunun katıldığı turnuvada mücadele eden Gazoz, klasik yaylı erkeklerin gösterdiği performansla bu yıl ilk altın madalyasını da kazandı.

2025 Avrupa Okçuluk Grand Prix’sinin ilk ayağı, klasik ve makaralı yay atışları Antalya’da sona erdi. Toplamda 27 maçta 196 sporcunun mücadele ettiği turnuvada Red Bull sporcusu Mete Gazoz başarıyla damga vurdu.

Finalde klasik yaylı erkeklerin gösterdiği performansla altın madalyanın sahibi olan Red Bull sporcusu, aynı zamanda bu yıl ilk altın ödülünü kazandı.

Gazoz’dan 3 Büyük Organizasyonda Madalya Başarısı

2023 Dünya Okçuluk Şampiyonası ile 2024 Avrupa Okçuluk Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu, son olarak Paris 2024 Olimpiyatları’nda da takım halinde bronz madalya kazanmıştı


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın