23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sayesinde düzenlenen etkinlik iki ülkenin çocuklarını bir araya getirdi

Akkuyu Nükleer A.Ş. , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir etkinlik düzenleyerek Türk ve Rus çocuklarını bir araya getirdi. Türk ve Rus okullarında eğitim gören 80’den fazla öğrenci, birlikte 23 Nisan’ı kutladı.

Çocukların öğretmenleri ve Akkuyu Nükleer A.Ş. Çalışanlarının eşliğinde Türkiye’nin 81 ilini temsil eden 81 uçurtma uçurdu. Etkinlikte ayrıca spor aktiviteleri de yer aldı.

Etkinlik kapsamında Akkuyu Nükleer A.Ş. Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktör Yardımcısı Denis Radchenko, onların ve onların üyeleri olan öğretmenleri karşılayarak bir konuşma yaptı. AKKUYU NÜKLEER A.Ş. Ayrıca, çocukların sorunlarına büyük bir önem verdiklerini vurgulayan Radchenko, şirketin düzenli olarak katıldığı, kültürel ve ilgi çekici etkinlikler yaptığını, Akkuyu NGS sahasında geziler planlandığını ve nükleer sektör teknolojileri ve meslekleri hakkında bilgi programları olduğunu belirtti.

AKKUYU NÜKLEER A.Ş. Genel Müdürü Sergei Butckikh de, ilgili olarak şunları söyledi: ” Türkiye Cumhuriyeti’nin genele büyük saygı koşulları. 23 Nisan, önemli bir ulusal tarih yanı sıra en parlak bayramlardan biridir. Bu tüm toplumların hayallerine, kalıcılığına dikkatne yöneliyor. Bizim için yeni nesli desteklemek, çocukların çok yönlü için yaratma ve onları bir arada tutmak büyük önem taşıyor. Böyle bir etkinlik, herkesin ailelerini ve yerelleri bir araya gelip yardım, ve yerelleri bir araya geliyor” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın