İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Taşınırken kaygılanmayın, sorunsuz taşınmak mümkün

Mr Usta’dan taşınmak isteyenlere uçtan uca dijital çözüm

Yeni bir şehre veya semte taşınmak birçok kişide yoğun bir strese neden olabiliyor. Bu noktada taşınma sürecini doğru yönetmenize destek olacak bir çözüm ortağı ile çalışmak çok önemli. İşin ehli ustalarıyla hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet sunan teknoloji şirketi Mr Usta, uçtan uca hizmeti ile taşınma hizmetlerinin yanı sıra tadilat, tamirat, elektrik tesisat, deprem güvenliği gibi konularda bütüncül dijital çözüm sunuyor.

Taşınma sürecinde ihtiyaçların iyi bir şekilde anlaşılması, doğru çözüm için en gerekli adım. Taşınanlar için hizmet alınacak firmaya güven ve ek masraf sorunu,  bu süreçte sıkça rastlanan eşyalarda hasar ve kayıplar büyük bir kaygıya neden olabiliyor. Tüketicilerin ihtiyaç duydukları, ustalık gerektiren ve güvenilir hizmetlere hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamak amacıyla kurulan Mr Usta, uçtan uca hizmetiyle; taşınma öncesi ve sonrası gereken tüm adımlarda fiyat ve garanti çözümleriyle bütüncül bir süreç yönetiyor. Mr Usta, öngörülemeyen kazalar için sigorta desteği ile endişelerin önüne geçerken, herhangi bir sorun halinde müşteri hizmetleriyle kullanıcılarını muhatapsız bırakmıyor.  Taşınma hizmetinin yanında tadilat tamirat, elektrik tesisat, deprem güvenliği gibi uçtan uca dijital çözümleriyle de farkını ortaya koyuyor.

“Dijitalleşen dünya ile usta ihtiyaçlarını entegre ettik”

Taşınma stresiyle başa çıkmanın doğru bir firmadan destek almakla mümkün olacağını aktaran Mr Usta CEO’su Yunus Emre Kalkan, sorunsuz bir taşınma süreci için çözümlerini şu şekilde sıraladı: “Yola çıktığımız ilk günden beri insanların ustalık gerektiren ev ihtiyaçlarını gidermek için aradıkları en önemli kriterin hizmet verene güvenebilmek olduğunu gördük. Bu temel isteği göz önüne alarak herkesin hem güveneceği hem de ihtiyaç duyduğu hizmeti gidereceği ustalarla bir ekosistem sistem yaratmayı hedefledik.  Öte yandan dijitalleşen dünya ile usta ihtiyaçlarını ve ev hizmetlerini entegre ettik. Bunun yanında kullanıcı dostu ‘Sabit fiyat garantisi’ sağlayarak, tamamen hızlı ve kaliteli çözüme odaklı bir müşteri hizmetleri deneyimi yaşatmaya odaklandık. Tüm bu çözümlerimizle taşınma sürecinde ortaya çıkan kaygılara son veriyoruz” şeklinde konuştu.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın