İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sekiz Antenli, Gigabit Hızlarda WiFi 6 Yönlendirici: Mercusys MR90X

Mercusys, hem kablolu hem kablosuz bağlantıda gigabit hızlar sunan, sekiz anteniyle Wi-Fi sinyallerini geniş alana ileten yeni bir yönlendiriciyi satışa sunuyor.

8 Mart 2023 – Bütçe dostu ağ ürünleriyle tüketicilere kaliteli ürünleri uygun fiyata sunan Mercusys, üst seviye bir yönlendiriciyi (router) Türkiye’de satışa sunuyor. MR90X model ürün, Wi-Fi 6 teknolojisine sahip ve hem kablosuz hem kablolu bağlantıda çok yüksek hızlar sağlıyor. Üstelik üzerinde yer alan sekiz anten sayesinde Wi-Fi sinyallerini evin her yerine güçlü olarak iletebiliyor.

Wi-Fi 6 teknolojisinin sağladığı tüm avantajları sunan MR90X yönlendirici, yüksek Wi-Fi hızı, çok sayıda cihaza aynı anda destek, daha geniş kapsama alanı ve daha net, parazitsiz bir bağlantı deneyimi sağlıyor. Kablosuz bağlantıda 6000 Mbps hızlara ulaşabilen ürün, biri 2.5 Gbps olmak üzere iki adet gigabit kablolu bağlantı noktasına sahip. Böylece hem kablolu hem kablosuz bağlantıda gigabit hızlar elde ediliyor.

Sekiz Anten ile Daha Geniş Wi-Fi Kapsama Alanı

Mercusys’in yeni yönlendiricisi sadece yüksek bağlantı hızları sağlamıyor; aynı zamanda Wi-Fi sinyallerini daha geniş bir alana iletebiliyor. Cihaz üzerinde sekiz adet yüksek kazançlı anten yer alıyor. Bu antenler Wi-Fi sinyallerini evin her yerine, güçlü bir şekilde iletebiliyor. Ayrıca akıllı sinyal teknolojisi (beamforming) sayesinde, Wi-Fi sinyalleri ağa bağlanan cihazlara doğru yönlendiriliyor. Standart evlerde Wi-Fi’a bağlanamama sorunu ortadan kalkıyor.

MR90X, 4×4 MI-MUMO teknolojisi sayesinde yoğun ağ trafiği olan evlerde ağa bağlanan cihaz sayısını dört kat artırıyor. Hem daha çok cihaz ağa bağlanabiliyor hem de ağ performansı, bağlantı hızı düşmüyor. Evlerde giderek daha fazla cihazın Wi-Fi’a bağlandığı düşünüldüğünde bu önemli bir avantaj sağlıyor. Ayrıca Akıllı Bağlantı özelliği sayesinde MR90X, cihazları en iyi sinyal ve hıza sahip banda yönlendiriyor. Bu da evde cihazların her zaman, dolaşırken de en iyi bağlantıya ulaşmasını sağlıyor.

Güvenliği de ihmal etmeyen MR90X, WPA3 güvenlik standardını destekliyor. Ayrıca çocukların ağda güvenliği için sıkı ebeveyn denetimi özellikleri de olan yönlendirici Android ve iOS destekli Mercusys uygulaması sayesinde kolayca kurulup yönetilebiliyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın