İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

1.100’den fazla firmanın büyümesinde rol oynayan Eclit, 2022’de yaptığı yatırımlarla avantaj kazandı

Müşterilerinin tüm BT ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayan Eclit, 2022‘deki performansına dair bilgiler paylaştı. 2022de yaptığı yatırımlardan güç alarak 1.100den fazla firmanın büyümesine katkı sağlayan Eclit, 2023’te yönetilen hizmetlere yönelik talebin artmaya devam edeceğini öngörüyor.

Türkiye’de Yönetilen Hizmetler sektörünün standartlarını belirleme vizyonu ve 20 yılı aşkın sektör deneyimiyle her ölçekten şirketlere hizmet veren Eclit, 2022‘yi teknoloji kaynaklarına, yönetim sistemlerine ve ekiplerine yaptığı yatırımların dönüşlerini alarak geçirdi. Bu yatırımlarının yanı sıra hem organik hem inorganik büyüme stratejisini başarıyla gerçekleştiren Eclit, 2023’te de büyümesini aynı şekilde sürdürmeyi hedefliyor.

1.100den fazla firmanın büyümesini destekledi
Eclit 2022 boyunca 1.100den fazla müşterisinin teknolojiye ve yetkin BT insan kaynağına erişimlerini sağladı ve büyümelerinde rol oynadı. İlerleyen dönemlerde de Türkiye’nin lider markalarına özel tasarlanan çözümlerini ve başarılarına odaklı bir yaklaşımı kullanarak hizmet verirken, KOBİ’lere de teknolojik dönüşümlerini ve büyümelerini hızlandıracak çözümleriyle erişecek ve bu çözümlerini erişilebilir fiyatlardan buluşturmaya devam edecek.

Eclit Co-CEO’su Evren Ballı, konuyla ilgili şunları söyledi: “Her ülkenin tarihinde zorlu problemlerle boğuştukları birçok dönem olmuştur. Ülkelerin gelişimi de bu dönemlerden doğru dersleri çıkarmalarıyla oluyor. Tüm dünyada gözlemlenen ekonomik duraklama ve yurtiçi faktörler sebebiyle 2022de Türkiye’nin ekonomik koşulları arzu edilenin altında kalsa bile, doğru dersler çıkarılarak uzun vadede olumlu sonuçlar alınacağından eminim. İş alanımız olan yönetilen hizmetler özelinde bakarsak da pazarın 2023 yılında dünyada yüzde 8 büyümesini ve 1,3 trilyon dolara ulaşmasını bekliyoruz. Kurumlardaki dijital dönüşüm projelerinin artması, agresif maliyet azaltma hedefleri ve yetkin BT insan kaynağına erişimle elde tutmanın zorlaşması, CIO’ları yönetilen hizmetler sağlayıcılardan gün geçtikçe daha çok destek almaya sevk ediyor. Eclit olarak biz de kurumların ve CIO’ların bu ihtiyaçlarına çözümler sunuyoruz. Tüm adımlarımızı müşterilerimiz hedeflerine daha hızlı ulaşsın diye atıyoruz. Müşterilerimizin yatırım maliyetlerini yüzde 70’e varan oranlarda azaltırken, sistemlerini onlar için uzman ekibimizle tasarlıyor, 7/24 yönetiyor ve destek veriyoruz. 2023’te de müşterilerimizin ve ekosistemimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın