İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Total’den Paraf üye işyeri istasyonlarında geçerli ParafPara kampanyası

1 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında Paraf üyesi Total İstasyonlarında geçerli olacak kampanya kapsamında, farklı günlerde ve tek seferde yapılacak dördüncü 125 lira ve üzeri akaryakıt ve otogaz alışverişi 50 lira ParafPara kazandırıyor.

Türkiye’nin lider akaryakıt markalarından TOTAL İstasyonları, Paraf sahiplerine akaryakıt alışverişlerinde ParafPara kazandıran yeni bir kampanya başlatıyor.

1 Nisan-15 Mayıs 2021 tarihleri arasında Paraf üyesi TOTAL İstasyonlarında geçerli olacak kampanya kapsamında, farklı günlerde ve tek seferde yapılacak dördüncü 125 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz alışverişi 50 TL ParafPara kazandırıyor. Kampanya dahilinde dört işlemini de TOTAL İstasyonları üzerinden mobil ödeme ile yapanlar toplamda 60 TL ParafPara kazanıyor.

Kazanılan ParafParalar, kazanılan tarihten bir sonraki gün kartlara yüklenerek, 25 Mayıs 2021 tarihine kadar Paraf üyesi TOTAL İstasyonlarında yapılacak akaryakıt ve otogaz alımında kullanılabilecek.

Kampanyaya katılmak isteyen Paraf sahipleri, ilk harcamadan önce Paraf Mobil uygulamasından “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak ya da TOTAL yazıp 3404’e ücretsiz SMS göndererek katılım sağlayabilir.

Kampanya koşulları ve detaylı bilgiye www.totalistasyonlari.com.trweb sitesi , TOTAL İstasyonları mobil uygulaması ile parafcard.com.tr ve diyalog üzerinden ulaşılabilir. 

Türkiye’de akaryakıt sektörünü Eurodiesel, mobil ödeme, ozonla hijyen gibi birçok ilkle ve yenilikçi teknolojiyle tanıştıran TOTAL İstasyonları, geniş dağıtım ağı ile müşterilerine kaliteli hizmet ve yüksek performanslı ürünler sunuyor. 

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın