İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

sigortaladım.com’dan poliçe satın alan herkese 1.000 TL’ye varan Sodexo Gift Pass hediye!

Sigorta sektöründe tarafsız ve doğru bilginin kaynağı sigortaladım.com, Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri Türkiye ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında 1.000 TL’ye varan Sodexo Gift Pass puanı hediye ediyor.

Kampanya kapsamında poliçesini sigortaladım.com’dan alan tüm Sodexo kullanıcılarına kasko sigortasında her 500 TL’ye 50 TL, trafik sigortasında da her 500 TL’ye 25 TL olmak üzere 1.000 TL’ye varan Sodexo Gift Pass hediye ediliyor. 22 farklı sigorta şirketinden teklif alarak tüm teminat detaylarını rahatça karşılaştırıp, ihtiyacına en uygun olanı hemen satın alınmasını sağlayan sigortaladım.com’un 1 Şubat 2021 – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerli olan ve stoklarla sınırlı Sodexo Gift Pass kampanyasından yararlanmak isteyen kullanıcıların trafik ve kasko sigortalarını sigortaladım.com’dan online satın alması yeterli olacak.

Müşterilerine katma değerli hizmetler sunmayı görev edindiklerini belirten sigortaladım.com Pazarlama Direktörü İzzet Özveren; “Kurulduğumuz günden bu yana kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını en iyi karşılayan poliçeleri en uygun fiyatlarla karşılarına getiriyoruz. Ancak dijital kanalları kullanmalarını daha tercih edilir kılmak için de onlara her geçen gün yeni avantajlar sağlamak için çalışıyoruz. Sigorta poliçesini sigortaladım.com’dan yaptıranlara sürpriz avantajlar ve faydalar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın