İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sergileme alanını 10 bin metrekareye çıkardı, 100’ün üzerinde firma ve 3 binden fazla satın almacıyı ağırlayacak

Eğitim dünyası, 27-29 Mayıs tarihlerinde eş zamanlı gerçekleşecek GESS Türkiye Eğitim Teknolojileri ve Çözümleri Fuarı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi’ni bekliyor.

Küresel ölçekte yaşanan gelişmeler sonucu hızlı bir dijital dönüşüm geçiren eğitim sektörünü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda buluşturacak olan fuar, firmalardan gelen yoğun katılım talepleri üzerine, sergileme alanını 10 bin metrekareye çıkardı. Organizasyonu düzenleyen Tarsus Turkey Fuarcılık tarafından açıklanan güncel rakamlara göre GESS Türkiye 2021, aralarında eğitim endüstrisinin yurt içi ve yurt dışından lider markalarının da olduğu 100’ün üzerinde katılımcı firmaya ve dünyanın dört bir tarafından 3 binden fazla satın almacıya ev sahipliği yapacak.

Okul yöneticilerinden tedarik müdürlerine, bölüm başkanlarından dekanlara, profesörlerden öğretmenlere kadar tüm seviyedeki eğitimciler için organize edilmiş bir etkinlik olan GESS Türkiye & Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi, başta uzaktan eğitim olmak üzere sektördeki tüm yenilikleri bir arada sergileyecek.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın