İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TÜRİB’DE İŞLEM SAATLERİ 1 SAAT UZATILACAK

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Elektronik Ürün Senedi Piyasası (ELÜS Piyasası) işlemleri,
1 Şubat 2021 tarihinden itibaren saat 13.00’e kadar devam edecek.

Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB), etkin bir tarım piyasası oluşturulması hedefi doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu çerçevede üretici ve yatırımcılardan gelen talepler özenle değerlendirilerek, ihtiyaçları karşılayacak geliştirmeler ve çözümler üretiliyor.

Etkileşimli yönetim anlayışına uygun olarak, tarım piyasası paydaşlarından gelen yoğun talepler dikkate alınarak, TÜRİB ELÜS Piyasası sürekli müzayede işlemlerinin gerçekleştirildiği seans saatleri 1 saat uzatılarak 10.00-13.00 olarak yeniden belirlendi. Yeni seans saatleri 1 Şubat 2021 tarihinden itibaren uygulanmaya başlanacak.

Tarım piyasası paydaşlarının bir araya geldiği TÜRİB İşlem Platformunda; Arpa, Antep fıstığı, Ayçiçeği tohumu, Buğday, Çavdar, Çeltik, Fasulye, Fındık, Kuru kayısı, Mercimek, Mısır, Nohut, Pamuk, Soya Fasulyesi, Yulaf, Zeytin üzerine ELÜS’ler işlem görüyor. Özellikle hasat dönemlerinde artan işlemler dolayısıyla gündeme gelen daha uzun işlem saati ihtiyacı çerçevesinde söz konusu uygulamaya geçiliyor.

ÜRÜN TOPRAĞINDA YETİŞİR, BORSASINDA DEĞERLENİR.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın