İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türkiye Finans’ın Hızlı Finansman’ına PSM Awards’tan Gümüş PSM ödülü

Türkiye Finans, yerinde tüketici finansmanı olarak tanımlanan ve sektörde bir ilk olan Hızlı Finansman ile tüketici finansmanını şube dışına taşıyor. Binlerce anlaşmalı hızlı finansman noktasında ihtiyaç ve taşıt finansmanı hizmeti sunan Türkiye Finans, müşterilerin bankaya gitmesine ve ek prosedürlerle uğraşmasına gerek kalmadan, onlara ihtiyaç anında ihtiyacın doğduğu yerde finansman olanağı sağlıyor. Ayrıca tüketiciler, hızlı finansman ödemelerini de bu noktalardan kolayca yapabiliyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın sektörde bir ilk olan Hızlı Finansman ürünü Payment Systems Magazine tarafından düzenlenen PSM Awards’un “Müşteri Etkileşimi ve Deneyimi” bölümü katılım bankacılığı kategorisinde Gümüş PSM ödülüne layık görüldü. Yerinde tüketici finansmanı olarak tanımlanan Hızlı Finansman ile tüketiciler, Türkiye Finans’ın anlaşmalı olduğu bayilerden hizmet almak istediklerinde, kolayca ve hızlı bir şekilde ihtiyaç veya taşıt finansmanı imkanlarından faydalanabiliyor. Bu sene dijital olarak gerçekleştirilen PSM Awards’da finans sektöründe hayata geçirilen yenilikçi ürün ve hizmetler değerlendirmeye alınıyor. 

Yerinde tüketici finansmanı olarak tanımlanan ve şu anda binlerce noktada geçerli olan Hızlı Finansman’ın kısa süre içinde büyük ilgi gördüğünü belirten Türkiye Finans Bilgi Sistemleri ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Fahri Öbek, hızlı finansman hizmetini devreye alan bayi ağının hızla genişlediğine dikkat çekerek aldıkları ödülün ne kadar doğru bir iş yaptıklarının somut bir göstergesi olduğunu belirtti. Fahri Öbek, “Dijitalleşme sayesinde bankacılık sektöründe sunduğumuz hizmetler zamandan ve mekândan bağımsız hale geliyor. Türkiye Finans olarak biz de bankacılıkta yaşanan bu dönüşüme yenilikçi projelerimiz ile öncülük etmekten mutluluk duyuyoruz. Hızlı Finansman sayesinde müşterilerimize ihtiyaç duydukları anda yerinde ve hızlı hizmet veriyoruz. Anlaşmalı olduğumuz binlerce Hızlı Finansman noktası ile mağaza içinde, tüketicilerin ihtiyaç duyduğu anda finansman kullanılabilmesine imkân sağlıyor; bu sayede tüketicilerin banka şubesine gitmesine gerek kalmadan ihtiyacını, ihtiyacın doğduğu yerde karşılamış oluyoruz. Dijital alt yapısı ve kolaylığı ile öne çıkan ödeme sistemimizin başarısı katılım bankacılığı prensiplerinden uzaklaşmadan, yenilikçi yaklaşımlarla sunduğumuz finansman projelerinin somut bir örneğidir” dedi.

Sektörde bir ilk olan Hızlı Finansman; tüketicilerin taşıt ve ihtiyaç finansmanı başvurularını uygun kâr oranları ile Türkiye Finans’ın anlaşmalı olduğu bayilerden yapma prensibine dayanıyor. Sisteme üye olan kuruluşların kendilerinden hizmet almak isteyen müşterileri adına bankaya finansman başvurusunu yapabilmelerini ve başvurunun sonuçlarını takip edebilmelerini sağlayan Hızlı Finansman, tüketicilerin ihtiyaç duydukları finansmanı bankaya gitmeden ve ekstra operasyonel bir yük olmadan, doğrudan satıcı firma aracılığı ile alışveriş anında kolayca karşılayabilmelerini sağlıyor. Hızlı Finansman ayrıca, kredi kartı başvurusu, fatura, aidat, finansman taksiti ve kredi kartı borcu ödeme gibi yeni fonksiyonlarla desteklenerek müşterilerin ve anlaşmalı kuruluşların hayatlarını kolaylaştırıyor. 

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın