İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sağlığınızın kontrolü bileğinizde

Yeni yılda sevdiklerinize sağlıklarını koruma konusunda bir yardımcı almaya ne dersiniz? HUAWEI’nin WATCH GT 2 Serisi akıllı saatleri, kandaki oksijen doygunluğu seviyesini (SpO2) izlemenize yardımcı oluyor. Nabzınızı sürekli takip ediyor. Uyku kalitenizi ölçüyor ve tüm bunları kullanıma bağlı olarak iki haftaya varan pil performansı ile yapıyor.

Kan basıncı ve kalp atım hızının yanı sıra, oksijen satürasyonu, özellikle hastane muayenelerinde yapılan ilk ölçümlerden biri. SpO2, kişinin kan dolaşımındaki oksijen seviyelerini temsil eder. Normal bir yetişkinin kalbi dokulara dakikada yaklaşık 5000 ml kan pompalar ve 1000 ml oksijen gönderir. Kandaki oksijen seviyesi çok düşükse, vücut düzgün çalışamaz, bu duruma hipoksemi denir ve ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.

HUAWEI’nin WATCH GT 2 Pro, WATCH GT 2 ve WATCH GT 2e akıllı saatleri istenildiği anda SpO2 ölçümü yapabilmeleri ile kullanıcıların sağlıklarını çok daha yakından ve detaylı kontrol etmelerine olanak sağlıyor.

Normal SpO2 düzeyi nedir?

Normal koşullar altında, sağlıklı bir insanın SpO2 seviyesi 90 ile 100 arasında olmalıdır. Bir kişinin SpO2 seviyesinin, tamamlayıcı oksijen gibi herhangi bir dış yardım almadan normal seviyenin üzerine çıkma olasılığı çok düşüktür. Bununla birlikte, SpO2 seviyesi normalin altındaysa, o kişide hipoksemi gelişme riski vardır. Bu durum doktorlar tarafından derhal tedavi gerektirir.

Performansınızı takip edin

Akıllı telefonunuzu Huawei Watch ile eşleştirdikten sonra, TruSeen 4.0+ kalp atış hızı izleme teknolojisi veya HUAWEI TruSleep gibi bir dizi yenilikçi ve faydalı sağlık özelliği sayesinde sağlığınızı birçok düzeyde yönetme imkanı bulabilirsiniz. Huawei Health Uygulaması ayrıca stres seviyesi ve kandaki oksijen oranı (SpO2) hakkında da veri toplayarak kullanıcısını bilgilendirir.

HUAWEI WATCH GT 2 Serisi, etkileyici pil ömrü ve spor özellikleriyle biliniyor. Serideki tüm saatler, kullanıma bağlı olarak iki haftaya varan pil performansına sahip ve kullanıcıların pilin tükenmesinden endişe etmeden saatin özelliklerinden yararlanmasına olanak tanıyorlar.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro, Siyah ve Küllü Kahve model seçenekleri ve Huawei Online Mağaza’ya özel kampanya seçenekleri ile 2.299 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ve 6 ay vade farksız taksit fırsatıyla tüketiciler ile buluşuyor:

HUAWEI WATCH GT 2 akıllı saatin Siyah, Kahve Deri, Haki Deri ve Beyaz renk seçenekleri 1.399 TL, Pembe Altın renk seçeneği ise 1.499 TL tavsiye edilen tüketici fiyatıyla ve 6 ay vade farksız taksit fırsatıyla Huawei Online Mağaza’da satışa sunuluyor:

HUAWEI WATCH GT 2e, Grafit Siyahı, Kırmızı Lav ve Yeşil Nane renk seçnekleri ile 999 TL tavsiye edilen tüketici fiyatıyla ve 6 ay vade farksız taksit fırsatıyla Huawei Online Mağaza’da satışa sunuluyor:

HUAWEI WATCH GT 2 Serisi akıllı saatleri için her zaman en son güncellemeler ile en yeni özellikleri sunması için Huawei AppGallery üzerinden HUAWEI Sağlık uygulamasını indirebilirsiniz:


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın