İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TEMPO CNC

Endüstriyel üretimde son on yıllara damgasını vuran CNC teknolojisi sayesinde üretim aşamaları eskiye nazaran çok daha hızlı, çok daha verimli, çok çok daha düşük maliyetli ve olabildiğince güvenli bir şekilde yürütülebilmektedir. CNC tezgâhların yaygınlaşmasıyla birlikte bu alanda ürün arzı sağlayan birçok firma da ortaya çıkmıştır. Bu firmalar arasında üretim süreçlerini bu kadar verimli ve güvenli hale getiren CNC takım tezgâhlarının bakım ve revizyonlarını yapıp, tekrar kullanılabilir hale getirerek hem kullanıcıya hem de milli ekonomiye katkı sağlamayı kendine ilke haline getirmiş olan Tempo CNC ön plana çıkmaktadır.

Tempo CNC firması, CNC teknolojisinin çağın teknolojisi olduğunu ve dünyadaki bütün üretim süreçlerini derinden etkilediğini, ancak yüksek maliyetleri dolayısıyla bütün piyasaları derinden etkilediğini şirket hafızasına derince kazımıştır. Bu bilinçle hareket eden firma, üreticilere maliyeti düşük, sağlam ve kaliteli takım tezgâhı sunmak amaçlarıyla faaliyet göstermektedir.

Neden Tempo CNC?

Tempo CNC kendi çıkarlarını milli ekonominin veya müşterilerinin çıkarlarının önünde tutmayan güvenilir bir yerli firmadır. Kendi çıkarlarından çok geniş ailesinin çıkarlarını düşünen Tempo CNC firmasının rakiplerinden öne çıkmasına sebep olan birçok özelliği bulunmaktadır:

  • Tempo CNC kullanılmış takım tezgâhlarının bakım ve onarımını yaparak bu tezgâhları tekrar üretim süreçlerine kazandırmaktadır. Böylelikle hem bir değerin kaybolmasını önlemekte hem kullanıcılara düşük maliyetli takım tezgâhı sunmakta hem de bir değeri tekrar üreterek ülke ekonomisine çift yönlü bir katkı sağlamaktadır.
  • İkinci el takım tezgahı hizmeti sunmanın yanı sıra, Tempo CNC kullanıcıların yedek parça açığına karşı da çözümler üretmektedir.
  • Tempo CNC, bünyesinde yürütülen bütün süreçlerde uzmanlığa önem vermektedir. Bu nedenle alanında uzman ve deneyimli personellerle çalışmakta, bütün bakım ve revizyon işlemlerini tecrübeli teknik ekiplere yaptırmaktadır. Ayrıca bu ekiplerin bilgi seviyelerini güncel tutabilmeleri için eğitim alanına da önem vermektedir.
  • Tempo CNC, “ticarette güven” prensibini belirlemiş nadir firmalardan biridir. Güven ve takdir edilmeyi, “al, sat, kâr et” anlayışının önüne koyan firma, müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru şekilde karşılamayı ve sonrasında takdir kazanmayı her şeyin önüne koymaktadır.
  • Tempo CNC İkinci El Cnc Torna, İkinci El İşleme Merkezi ve diğer 2.el cnc makinalarının satışını yapar ve desteğini verir.
  • Online alışveriş seçeneklerini bünyesinde bulunduran web sitesi sayesinde kullanıcıların kataloglara bir tıkla erişmelerine imkân sağlanmakta; müşteriler 1-2 tık yardımıyla ihtiyaç duydukları ürünlere erişebilmektedir: Aydınlatma lambaları, eksen switchleri, butonlar, mod anahtarları, el çarkları, fanlar, hafıza kartları, piller, yağlama tankları, oilmistler, aynalar, çektirme silindirleri, rulmanlar, şartlandırıcılar, pnömatik valfler, yağ sıyırıcılar gibi birçok farklı çeşitte yedek parça hizmetine tek bir tıkla ulaşmak mümkündür.
  • Tempo CNC her bir müşterisine büyük değer vermektedir. “Tek bir kez alışveriş” anlayışından ziyade, müşterilerle uzun soluklu ve güven bazlı bir ilişki kurup, adeta bir çözüm ortağı sıfatıyla bu ilişkiyi yürütmeyi amaçlamaktadır. Diğer bir deyişle, küçük büyük her müşterisinin her an yanında olmayı amaçlamaktadır.
  • Tempo CNC, otomotiv, savunma, havacılık, medikal, takım imalatı, otomasyon gibi birbirinden farklı birçok alanda anahtar teslimi projelerle hizmet verebilmektedir.

Karşılıklı güvene dayalı anlayışı kendisine ilke edinen Tempo CNC kaliteli ve uygun maliyetli çözümleriyle CNC tezgah ve yedek parça söz konusu olduğunda akla gelen birkaç önemli firmadan biri olarak öne çıkmaktadır.

Anahtar Kelimeler: Tempo CNC, 2. El CNC Torna, 2. El CNC İşleme Merkezi, 2. El CNC Tezgahlar, CNC Yedek Parça


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın