İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türk Şirketi Longevita İngiltere’nin en prestijli iş dünyasi listesi The Sunday Times Fast Track 100’e 31. sıradan girdi

Sağlık turizminde basamakları tırmanan yükselen yıldız Longevita, Birleşik Krallık’ta son üç yıldaki satışlarıyla en prestijli iş dünyası listesine girmeyi başardı.

Longevita, Birleşik Krallık’ta hızla büyüyen ilk 100 özel şirket arasında 31. sıraya yerleşmesiyle, The Sunday Times Virgin Atlantic Fast Track 100 Lig Tablosunda yer aldı.

Bu kayda değer başarı, İngiliz halkının rekabetçi fiyatlarla güvenilir, alanında uzman, ve son derece yetenekli estetik cerrahlardan hizmet alma arzusunu gözler önüne seriyor. Sağlık turizmi alanında liderligi tartışılmaz olan Longevita takımı, satışlarda %74,37’lik üç yıllık ortalama büyüme ile olağanüstü bir başarıyı kutluyor.

Son üç yılda Birleşik Krallık’ta yerleşik yaklaşık 10.000 hastayı ameliyat etmiş olan, Londra ve Türkiye’deki Longevita kadrosu böylesine saygın bir listede yer alıyor olmaktan mutluluk duyuyor.

2012 yılında Londra merkezli kurulan Longevita, ofisleri ile İstanbul ve Izmir’de hizmet vermektedir. Birleşik Krallık, İrlanda, ABD, Kanada, Fransa ve Avustralya’dan hastalar, Longevita’dan işlem öncesi ve sonrası için danışmanlık almaktadırlar. Hastalar, uygun görüldüğü takdirde Türkiye’de uluslararası akreditasyona sahip özel hastanelerde saç ekimi, plastik cerrahi, diş estetiği ve göz cerrahisi işlemleri yapan kalifiye cerrahlara yönlendirilir.

Longevita, zaman sıkıntısı olan hastaları için işlem öncesi süreci olabildiğince rahat ve ulaşılabilir hale getirmek için, Birleşik Krallık’ta Londra, Manchester, Birmingham, Leeds, Bristol ve Nottingham gibi şehirlerde görüntüleme merkezlerine de sahiptir. Hastalar Türkiye’ye gelmeden önce en doğru tedavi planlaması için bu merkezlerde röntgenlerini ücretsiz olarak çektirebilirler.

Longevita hastaları baştan sona tüm süreç boyunca kendilerini en doğru şekilde yönlendirecek deneyimli takıma güvenirler. Longevita takımının karşılıklı iletişimde uyum ve başarısı, yıl boyunca sıklıkla aldığı profesyonel ve üst düzey eğitimle sağlanmaktadır., Süreç ve sonuçlarından memnun olan hastalar, bu güne kadar bağımsız yorum platformlarında Longevita için 1500’den fazla memnuniyet bildiren yorum bıraktılar.

Longevita ayrıca Londra’daki merkezinde Botoks, dolgu uygulamaları, ameliyatsız burun estetiği, ameliyatsız yüz germe ve PRP dahil olmak üzere bir dizi işlem yapmaktadır.

Longevita’yı rekabette öne çıkaran ve tıbbi prosedürler için yurt dışına seyahat etmek isteyen hastaların ilk tercihi haline getiren unsurlar, şirketin ödün vermediği politikası; yüksek düzeyde profesyonellik, kalite ve uzmanlıktır. İşletmenin adından söz ettiren büyümesi, sundukları hizmetin kusursuzluğunun ve estetik doktorlarının iş kalitesi ve iş deneyiminin kanıtıdır.

Longevita’nın kurucusu ve CEO’su Kağan Seymenoğlu;

“Bizi Türkiye’ye sağlık turizminde bir numaralı tercihleri yapan hastalarımıza, ve tüm emekleri için Londra, İstanbul ve İzmir’deki ekiplerimize teşekkür etmek isterim. Küresel çapta seyahat kısıtlamaları, sokağa çıkma yasakları ve karantina kuralları uygulanan COVID-19 pandemisine rağmen, Longevita’nın sunduğu hizmetlere karşı sürekli artan bir taleple karşılaştık. Bu, Birleşik Krallık’taki hastaların kaliteli ancak uygun fiyatlı kozmetik işlem arayışında olduklarının bir kanıtıdır, ve onlara #bethebestversionofyourself (#kendinineniyiversionuol) mottomuz ile hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.”

Longevita’nın The Sunday Times Virgin Atlantic Fast Track 100 listesine girdiğinin açıklandığı heyecan verici duyurunun ardından, düzenlenecek ödül töreni tarihi ve katılımcıları da belli oldu.

19 Mayıs 2021’de Başbakan Boris Johnson, Maliye Bakanı Rishi Sunak ve Sir Richard Branson’ın yanı sıra Huel, Gymshark, Boxpark, BrewDog ve diğer Fast Track 100 şirketlerinin kurucularının katılımıyla, listeye daha önceki yıllarda da giren şirketlerle birlikte Longevita hak ettiği ödülün sahibi olacak.

Fast Track, son 24 yıldır The Sunday Times ile İngiltere’nin en iyi performans gösteren özel şirketlerinin lig tablolarını yayınlıyor. Şirketler, son üç mali yılda satışlarında bileşik yıllık büyüme oranına göre sıralanıyor. Başvuran şirketlerin Birleşik Krallık’ta kayıtlı olmaları ve bağımsız, borsa kaydı olmayan ve nihai holding şirketleri olmaları şart. Yıllık satışların baz yılda 250 bin Sterlin’i ve son yılda 5 milyon Sterlin’i aşması ve satışlarda sondan bir önceki yıla kadar bir artış gerekiyor. Firmaların 10 veya daha fazla çalışanı olmalı ve işletme kârı mevcut en son hesaplarında en az 500 bin Sterlin olmalı. Araştırma, 2020 yılında Ağustos-Kasım ayları arasında Fast Track tarafından gerçekleştirildi. Şirketlerin çoğu Fast Track araştırma ekibi tarafından telefonla veya video görüşmeleriyle röportaja tâbi tutuldu.

Longevita kısa süredeki bu başarısıyla yoluna devam edecek, Fast Track 100 tablosundaki tek Türk şirketi olma onurunu taşırken şirket politikası haline getirdiği saygın hizmet anlayışını her zaman sürdürecektir.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın