İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İTÜ kariyer günlerinde, Uyumsoft standına yoğun ilgi

Türkiye’nin İnovasyon Döngüsü Lideri Uyumsoft

İş dünyasının teknolojik dönüşümüne rehberlik etmek üzere 22 yıl önce yola çıkan Uyumsoft, işe ve insana değer katan çözümler üreterek, son 5 yıldır, her yıl ortalama %30’un üzerinde büyüme gösteriyor. Global inovasyon trendinin lideri olan ve yıllık gelirinin %31’ni ar-ge ve inovasyon faaliyetlerine ayıran Uyumsoft, HAVELSAN’ın en iyi yazılım firmaları kategorisi olan A-Grubu tedarikçi listesinde yer alıyor.

Geçtiğimiz 7 ayda insan kaynağını yaklaşık %20 artıran Uyumsoft’un İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tokat ve Bakü’deki 6 ofisinde 200’ün üzerindeki çalışanı ve ekosistemindeki 250’yi aşkın iş ve çözüm ortağı bulunuyor.

UyumERP, UyumHRM, EkoTicari&EkoHR gibi çözüm ve hizmetleriyle yurtiçi ve yurtdışı 500’ün üzerindeki ERP projesini yerinde kurulum, bulut ve  mobil platformlarda başarıyla hayata geçiren Uyumsoft, ayrıca e-Uyum (e-Fatura, e-Arşiv, e-İrsaliye, e-Defter vd) uygulamaları, Banka Bakiyem ve Uyumpos gibi bulut tabanlı çözümleri ile 10 binin üzerinde müşterisine hizmet vermeye devam  ediyor.

İTÜ kariyer günlerine farklı sektörden katılım oldu

İTÜ kariyer günlerine, yazılım, enerji, lojistik, ulaşım, otomotiv, tekstil, baskı mürekkep ve eğitim gibi birçok sektörden firmalar katıldı. Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ’nin yanı sıra katılan firmalar arasında, Türk Hava Yolları (THY), Commenics, Toyota Boshoku Türkiye, Ceva Holding, Karbel Group, Boehlerit, Tümad, Aiesec, Lignadecor, Siegwerk, Redpine Software, Hitit Bilgisayar Hizmetleri, Beyçelik Holding, Aksa Jenaratör, Yapıray, Smartpro, Shirt by Shirt, Careem belirtilebilir.  


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın