İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Siemens, akıllı şebekelerdeki deneyimini ICSG 2017 katılımcılarıyla paylaşıyor

Akıllı şebekeler ve şehirler alanındaki araştırmacıları, uygulayıcıları, geliştiricileri ve kullanıcıları uluslararası bir platformda bir araya getiren ICSG Uluslararası Akıllı Şebekeler Kongresi’nin beşincisi, 19-20-21 Nisan tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Aynı başlık altında bir fuarın da yer alacağı etkinlik T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın himayelerinde, T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve IEEE Power & Energy Society (IEEE-PES) desteğiyle gerçekleştirilecek.

ICSG 2017’nin temel konuları; Akıllı Şebekelerde Küresel Dinamikler, Akıllı Şehirler, Akıllı Elektrik Dağıtım Şebekeleri, Akıllı Şebekeler ve Şehirlerde Siber Güvenlik, Akıllı Gaz Dağıtım Şebekeleri, Akıllı Şehirlerde Teknolojik Gelişmeler ve Akıllı Şehirlerin Geleceği olacak. Dünya Enerji Birliği IEEE-PES Enerji Sektöründe Kadınlar Kurulu Başkanı Dr. Shay Bahramirad gibi önemli isimler de konuşmacı olarak yer alacak.

Akıllı şebeke teknolojilerinin gelişimi için dünya genelinde pek çok çalışmaya imza atan Siemens; bu alandaki deneyimi ve yenilikçi akıllı şebeke sistem ve çözümlerini, ICSG 2017 fuar alanındaki B29 numaralı standında tanıtacak.

Siemens, Akıllı Şebekeler’i Türkiye’de geliştiriyor!

Dünya üzerinde Akıllı Şebekeler’in gelişimi için dört farklı merkez belirleyen Siemens’in bu merkezlerinden biri Türkiye’de bulunuyor. Dijital Şebekeler çözümlerini Türkiye’de geliştiren Siemens, var olan altyapıyı daha akıllı ve otomatize ederek, insan hatalarından arındırarak, daha verimli kullanabilmeye odaklanıyor. Bu merkezde geliştirilen teknolojilerin zaman içinde Siemens’in faaliyet gösterdiği 190 ülkede kullanılmaya başlaması hedefleniyor.

19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan ICSG 2017’de gerçekleştirilen panellerde Siemens Global, Bulut Çözümleri Yöneticisi Andy Turner T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez’in moderatörlüğünde gerçekleşecek olan “Akıllı Şebekeler’de Küresel Dinamikler Paneli’nde konuşmacı olarak yer alacak. 19 Nisan Çarşamba günü 13:40-14:40 saateleri arasında düzenlenecek panelde Turner, akıllı şebekeler alanında dünya genelindeki gelişmelerden ve Siemens’in bu alandaki çözümlerinden bahsedecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın