İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sağlıklı mevsim geçişleri için maden suyu

Mevsim geçişleri yaşadığımız şu dönemde ani ruh değişiklikleri, sağlıksız beslenme, stres yoğunluğu vücudumuzu olumsuz etkiliyor. Havaların bir ısınıp bir soğuması ile insan vücudu bilinmeyen tehdit altında. Yaşanılan mevsim değişikliği ile vücudun stres depolayıp savunma mekanizmalarını devre dışı bırakmaya çalışması sonucu vücudun daha iyi korunup mineral dengesini arttırması gerekiyor. Uzmanlar bu dönemlerde vücudun mineral dengesini arttırabilmek için mineral dengesi yüksek maden suyu tüketimini öneriyor

Günlük sindirim sorunları, stres yoğunluğu, vücut direncini arttırma gibi gerekli durumlarda mineral dengesi yüksek maden suyu tüketimi ön plana çıkıyor. Sofralarımızın ayrılmaz bir parçası olan maden suyunun tüm mineralleri içermesi gerektiğini belirten uzmanlar başta gelişim çağında olan çocuklar olmak üzere herkesin günde en az iki şişe maden suyu tüketmesini öneriyor.

MİNERAL DEPOSU BEYPAZARI MADEN SUYU

İdrar yolu enfeksiyonlarına bikarbonat, Gut hastalığı tehlikesine sodyum ve bikarbonat, diş ve kemik sağlığı için florür, kalp ve sinir sağlığı için magnezyum, hücre yenilenmesi için potasyum vücudun gereksindiği temel mineraller. Beypazarı doğal maden suyu içerisindeki kalsiyum, magnezyum, sodyum, potasyum, florür, bikarbonat ve daha birçok mineral ile tüm gereksinimlere tek çözüm. 60 yıldır tüketici dostu olan Beypazarı doğal maden suyu tüm ana mineralleri içeren yapısı ile büyüme çağındaki çocuklarda büyüme ve gelişme hızını arttırırken yetişkinlerde kemik, kas erimesi gibi hastalıklara engelliyor.

 

 

 

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın