İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ramiz Grubu’nun yeni markası Kilogram açıldı!

3 ülkede 31 ilde 145 şubede hizmet veren Ramiz Grubu, Köfteci Ramiz markasından sonra yeni markası KİLOGRAM’ı yemek severlerle buluşturdu. Türkiye’deki yeme-içme sektörüne yeni bir soluk getirecek olan KİLOGRAM, İstanbul-İzmir Karayolu üzerinde ilk restoranıyla hizmet vermeye başladı. Akhisar Sanayi Bölgesi girişinde ilk restoranıyla hizmet vermeye başlayan KİLOGRAM, et severlerin yeni gözdesi oldu.

Kilo ile satış konseptiyle birbirinden lezzetli ve taze ürünleri müşterilerine sunan KİLOGRAM, pişmiş ya da pişmemiş ürünleriyle de çok çeşitliliği hedefliyor. Türk damak tadına uygun et ağırlıklı ürünlerinin yanı sıra; köfte, piliç, sucuk, steak ve şarküteri ürünlerini kilo ile müşterilerine sunuyor. Lezzet ve kaliteli yaklaşımıyla hizmet veren KİLOGRAM, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca restoranda yerel ürünlerin satışı da şarküteri bölümünde yapılıyor.

Toplamda 2.500 metrekarede hizmete giren KİLOGRAM, doğa dostu restoran konseptiyle de ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Aynı anda 800 kişinin yemek yiyebildiği KİLOGRAM, farklı dekorasyonuyla da herkesin beğenisini kazandı.

KİLOGRAM açılışına büyük ilgi

Geçtiğimiz günlerde hizmete giren KİLOGRAM’ın açılışı da oldukça ilgi gördü. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Keskinoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Keskinoğlu, Ramiz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Birol Taşkınlar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bircan Taşkınlar, Yönetim Kurulu Üyeleri Birtan Taşkınlar ve Bülent Taşkınlar’ın katılımıyla gerçekleşen açılışa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın