İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı ziyarete açılıyor

32.Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye, 11 Ocak’ta ziyarete açılıyor

Türkiye’nin en büyük anne, bebek, çocuk fuarı CBME Türkiye, 11-14 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde kapılarını açmaya hazırlanıyor. 37 bin m2 alanda 750 markanın ve 100 ülkeden 16 bin ulusal ve uluslararası ziyaretçi katılımı ile gerçekleşecek 32.Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye’de, Rusya ile yeni hedef pazar İran’ın yükselişe geçmesi bekleniyor.

Bebek ve çocuk sektörüne ait 0-16 yaş arası ihtiyaç duyulan tüm ürünlerin 4 gün süreyle tek bir çatı altında sergilendiği, üretici ve distribütörleri alıcı ile buluşturan Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye, 11-14 Ocak 2017  tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde 32’nci kez kapılarını ziyarete açacak.

Türkiye’nin yanısıra Çin, Hindistan ve Singapur’da da düzenlenen CBME Türkiye’nin bebek ve çocuk sektöründe bir dünya markası olduğunu belirten UBM ICC Genel Müdürü Erdal Baykara, “Dünya zor bir dönemden geçiyor. İçinde bulunduğumuz coğrafyada da hepimizin malumu olan önemli sıkıntılar yaşanıyor. Bu nedenle ekonomimizin daha güçlü olması, ticaretin devam etmesi çok önemli. Türkiye, herşeye rağmen güçlü bir şekilde üretime devam ediyor. Türkiye, Avrasya, Ortadoğu ve Afrika’nın ortak tek buluşma noktası. 11-14 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul’da düzenleyeceğimiz CBME Türkiye’de sektöre ihtiyacı olan yeni pazarlar ve ticari işbirlikleri fırsatları sunmak üzere 750 markayı ve 100 ülkeden 16 bin ulusal ve uluslararası ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyoruz” dedi.

100 aşkın ülkeden ziyaretçiler CBME Türkiye’de olacak

100’ü aşkın ülkeden profesyonel alıcıları Türkiye’ye getiren 32.Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye, firmaların var olan pazarlara kolayca ulaşmalarının yanı sıra yeni pazarların kapılarını açıyor. Özellikle profesyonel alıcı – satıcı ve üreticinin bir araya geleceği fuarda B2B görüşmeleri önemli bir yer tutuyor. Bu görüşmelerde katılımcı firmalar ve hedef ülkelerden nitelikli alıcılar ile bir araya getirilecek.

2017-2018 Sonbahar- Kış Çocuk Koleksiyonları ilk kez CBME Türkiye Fuarı’nda sergilenecek

Sektöre dair son trendler, geleceğin çocuk modası, yenilikçi ürünler CBME Türkiye’de ilk kez görücüye çıkacak. Nanica Kids, Pamina, Best Kids, Mialora, Lindisima, Beggi, Elsima, Rolly Polly gibi sektörün önemli firmaları çocuk modasına dair 2017 koleksiyonları ile birlikte 2018 yılı sonbahar-kış koleksiyonlarından örnekleri de tanıtacaklar. Böylelikle ziyaretçiler sadece 2017 yılı ilkbahar yaz koleksiyonlarından değil 2018 yılı sonbahar- kış sezon siparişlerini de verebilecekler.

CBME Türkiye etkinliklerinde sektörün geleceği, yeni pazarlar ve markalaşma konuşulacak

CBME Türkiye, sektörünün geleceğine dair konuların tartışıldığı ve alanında uzman konukların yer alacağı iki panele de evsahipliği yapacak. 12 Ocak tarihinde saat 14:30’da Ekonomi Programcısı Hande Berktan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek “Markalaşma, Yurtdışı Fırsatlar, Trendler ve Teşvikler” konulu interaktif panelde İstanbul Hazır Giyim İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Sümer, İTKİB Yetkilisi Fatih Zengin, Grup Baby Genel Müdürü Ayla Müstecaplıoğlu ve Mialora Couture Genel Müdürü Emel Ebru Avcı Özdemir konuşmacı olarak yer alacaklar. 13 Ocak’ta saat 11:00’de Nişantaşı Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından düzenlenecek panelin konusu ise ‘Modada Sanat ve Estetik Olgusu’ olacak. Her iki etkinlik de Hall 2 Panel Alanı’nda yapılacak.

CBME Türkiye Tüketici Ödülleri düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek

UBM ICC ve Baby&Kid Store Dergisi işbirliği ile düzenlenen sektörün prestijli ödüllerinden CBME Tüketici Ödülleri de 12 Ocak tarihinde düzenlenecek törenle sahiplerine takdim edilecek. Bebek Mobilya ve Ev Tekstili, Bebek Arabası, Oto Koltuğu, Bebek Beslenme, Eğitici Ürün-Oyuncak, Bebek Bakım ve Kozmetik ile En Faydalı, Yaratıcı Ürün kategorilerinde sosyal medya üzerinden yapılan oylamaya katılan annelerden ödül almaya hak kazananlara da dereceye giren ürünlerden gönderilecek. CBME Tüketici Ödülü alan ürünler ve fuarda yer alan yenilikçi ürünler Trend&İnovasyon Alanı’nda sergilenecek.

‘Osmanlı Dönem Çocuk Kıyafetleri’ koleksiyonu ilk kez CBME Türkiye’de sergilenecek

CBME Türkiye Fuarı bu yıl da Nişantaşı Üniversitesi işbirliğiyle yetişmekte olan yeni nesil tasarımcıları desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Nişantaşı Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarım Bölümü öğrencileri tarafından aylardır üzerinde çalışılan ‘Osmanlı Dönem Çocuk Kıyafetleri’ koleksiyonu ilk kez CBME Türkiye’de sergilenecek. Kıyafetler fuar süresince Hall 2 B100 nolu standda görülebilecek.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın