İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İlk sertifikayı MetLife aldı

PCI DSS sertifikası alan MetLife, teknolojik alt yapısını ve IT süreçlerini PCI DSS ile uyumlu hale getirdi. Bankaların Ortak Platformu olan Bankalararası Kart Merkezi(BKM) ile birlikte yürüttüğü proje kapsamında MetLife, müşterilerinin kredi kartı bilgilerini almadan tüm online satış kanalları dahil olmak üzere, satış sonrası üretim ve tahsilat süreçlerini BKM Kart Saklama ve Ödeme Sistemi ile entegrasyonunu sağladı. Bu yöntem sayesinde kredi kartı sahibinin sadece TC Kimlik Numarası ile kredi kartının ilk 6 ve son 4 numarası alınıyor ve müşterinin kredi kartı bilgilerinin hiçbir şekilde şirket veri tabanına işlenmesine gerek kalmıyor.
MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven kişisel bilgilerin ve kredi kartı bilgilerinin güvenliği konusunun günümüzde kritik önem taşıdığını vurgulayarak şöyle konuştu: “Müşteri ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran teknoloji yatırımları sektörümüz açısından büyük önem taşıyor. Dolayısı ile bu yönde atacağımız adımlar müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyeye taşımaya devam edecek.”
Yurtseven: “Kaliteli ve sürdürülebilir müşteri hizmetleri yaklaşımı, teknolojik alt yapı yatırımları, müşteri odaklı kurgulanmış süreçler ve uzun vadeli bir perspektifle mümkün. MetLife olarak hem Türkiye’de hem de dünyada öncü gelişmelere imza atmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerine son verdi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın