İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

PwC Türkiye’ye iki yeni şirket ortağı

 

İstikrarlı büyümesi ve potansiyeli ile Global PwC Organizasyonu tarafından en gözde gelişmekte olan ülkelerden biri olarak tanımlanan PwC Türkiye’de bu yıl Ezgi Türkmen Vergi ve Gümrük Uyuşmazlıkları Hizmetleri, Cem Aracı Dolaylı Vergi Hizmetleri alanlarında şirket ortaklığına kabul edildiler.

35 yıldır PwC’nin global kriterlerini uygulayarak müşterilerinin aradığı değeri yaratmak için çalışan PwC Türkiye’de yine global kriterler çerçevesinde yürütülen sürecin sonunda 30 Haziran 2016 tarihi itibarıyla iki şirket ortağı daha atandı. PwC İstanbul ofisinde görevli Ezgi Türkmen Vergi ve Gümrük Uyuşmazlıkları Hizmetleri, Cem Aracı Dolaylı Vergi Hizmetleri alanlarında şirket ortaklığına kabul edildiler.

PwC Türkiye Başkanı Haluk Yalçın, piyasa lideri olarak en değerli profesyonelleri yetiştirmek ve hizmet verdikleri her alanda Türk iş yaşamına değer katmanın stratejilerinin temel bir parçası olduğunu söylerken şu değerlendirmede bulundu: “Türkiye’de 35 yıldır sergilediğimiz performans ve lider konumumuza can katacak yeni şirket ortaklarımız ile gurur duyuyorum. İş dünyasının ve ülke ekonomisinin uzun dönemli başarısına yaptığımız yatırımın en ışıltılı göstergesi sahip olduğumuz yetenekli ve donanımlı insan kaynağımızdır. Ülkemizin önünde dünya resminde layık olduğu yere yükselmek için çok çalışılması gereken bir on yıl var. Bu süreçte lider konumumuzu pekiştirerek hem EMEA hem de dünya organizasyonumuzda üst sıralara tırmanmaya devam edeceğiz. Başarımızın altında yatan sır en doğru insan kaynağını istihdam etmek ve kariyer basamaklarında koşarak ilerlemelerini sağlamak için bu kaynağa sınırsız denecek yatırım yapacak kadar insana ve yeteneğe değer veren yaklaşımımızda saklı. ”

Yönetim kadrosunda daha fazla kadın..

Yeni atamalarla birlikte 46 şirket ortağına ulaşan PwC Türkiye’de yönetim kadrosunun yüzde 30’unu kadınlar oluşturuyor. Toplam çalışan sayısında kadınların oranı ise yüzde 51 düzeyinde. Yönetim kadrosunda daha da fazla çeşitliliğin olmasının PwC’nin hem küresel hem de yerel düzeyde öncelikleri arasında yer aldığını dile getiren Haluk Yalçın sözlerine şöyle devam etti: “Geleceğin Türkiyesi gerçek anlamda çeşitli ve kapsayıcı bir iş dünyasının özenle yetiştireceği genç ve yetenekli insanların omuzlarında yükselecek. Biz bünyemize dahil ettiğimiz insan cevherinin ışıl ışıl parlayan pırlantalar haline gelmesi için her türlü yatırımı yapıyor ve bunun karşılığını onları şirketimizin ortakları arasına kattığımız bu mutlu günlerde fazlasıyla alıyoruz. İnsanı, yeteneği, çalışma azmi, takım bilinci ve etik yaklaşımı öne çıkaran bir değerler manzumesi içinde ülkemizin iş hayatına çok büyük değerler katmaya devam edeceğiz…”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın