İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TOKİ, 7 Nisan’da açık artırma ile arsa, konut ve işyerlerini satışa çıkarıyor

İstanbul, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Malatya, Denizli ve Trabzon gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 34 ilde 180 iş yeri; Ankara, İs tanbul, Adana, Konya ve Tokat’ta 26 konut; İstanbul, Adana ve Samsun’da 10 arsa satılıyor.
İş yerleri 40 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor
İstanbul’da Başakşehir ilçesi Kayaşehir 19. bölgede 15, Gaziosmanpaşa’da 2 ve Çatalca’da 1 iş yeri 60 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Fatih (Sulukule) ilçesindeyse 4 konutun satışı yapılıyor. Ankara’da Kuzey Ankara Projesinde yer alan 16 konut, 80 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Eryaman 10. etapta 3 konut ile Yenimahalle Yukarıyurtçu’da (Eskişehir Yolu-Turkuaz Vadisi) spor salonu da açık artırma ile satılacak taşınmazlar arasında bulunuyor. Şanlıurfa Viranşehir hastane karşısında bulunan 50 adet dükkan ve Merkez Maşuk’ta yer alan 3 adet dükkan 115.500 liradan başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkıyor. Adana’nın Kozan ilçesinde 3, Seyhan ilçesinde 4 olmak üzere toplam 7 işyeri 40 bin liradan, Ağrı Me rkez’de 15 adet dükkan 60 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.
İstanbul, Adana ve Samsun’da 10 arsa müzayedeye çıkıyor
İkisi İstanbul’da, yedisi Adana’da ve biri Samsun’da olmak üzere toplam 10 adet arsa yatırımcıya sunuluyor. Taşınmazlar arasında İstanbul Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir’de 1 özel ilköğretim tesis alanı ve 1 bakım ve akaryakıt tesis alanı, Adana’nın Sarıçam ilçesine bağlı Akkuyu’da 5 konut alanı hissesi ile Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa’da 1 Akaryakıt-Lpg istasyonu ile 1 ticaret alanı olmak üzere toplam 7 arsa; Samsun’un Canik ilçesine bağlı Hacıismail’de de 1 ticaret alanı bulunuyor.
Türkiye’nin her yerinden müzayedeye katılmak mümkün
Müzayede öncesi, katılımcılar satışa sunulan taşınmazlarla ilgili detaylı bilgilere Turyap’ın web sayfası üzerinden ulaşabiliyor. Satış şartnamesindeki koşulları yeri ne getirenler ve belirtilen teminat tutarını ödeyenler kontenjan sınırı bulunmayan müzayedeye katılabiliyor. Açık artırma, TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki konferans salonu merkez olmak üzere, İstanbul’dan katılmak isteyenler için Turyap’ın Şişli Plaza’da bulunan müzayede salonundan eş zamanlı gerçekleşiyor. Türkiye’nin her yerinden internet üzerinden teklif vermek isteyenler www.turyap.com.tr adresinden 6 Nisan akşamına kadar kayıt yaptırmak şartıyla açık artırmaya online katılım sağlayabiliyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın