İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ahşap tuğla katlanabiliyor ve tekrar tekrar kurulabiliyor

Yüzde yüz Türk malı katlanabilir ahşap tuğla Brick B ile hiçbir usta gerektirmeden, 7’den 70’e herkes; vida, çivi, yapıştırıcı veya alet-edavat kullanmadan başta ev olmak üzere, bölücü duvar, yatak, masa, köpek kulübesi, fuar alanı dekorları gibi sayısız ürün tasarlayabiliyor. Güvenilirliği en önemli özelliklerinden biri olan ve yatırımcıların dikkatini çeken katlanabilir ahşap tuğla aynı zamanda yaşayan bir ürün. Çünkü tasarımlarında değişiklikler yapılabiliyor, aynı ürün başka gereksinimler için tekrar tekrar kullanılabiliyor.

Ustasız 10 Günde Ev! Tasarımcı Adem Arıbaş katlanabilir ahşap tuğlanın inşaat sektörüne ve iç mimariye sayısız avantajlar sağlayacağını söyledi:

“Katlanabilir ahşap tuğlanın yeryüzünde bir benzeri yok! Katlanabiliyor, tekrar tekrar kurulabiliyor. Molozu olmayan tek yapı malzemesi. Katlanabilir ahşap tuğla ile hiçbir ağır makina ve hatta iskele kullanılmadan 60 metrekarelik bir ev sıfırdan 4 kişi ile 10 günde yapılabiliyor. İstenildiğinde evin metrekaresi katlanabilir ahşap tuğlalarla büyütülebiliyor. Yani Brick B, hem yaşayan hem gelişen hem de canlı bir ürün. Nakliye hasarı sıfır. 4 kat küçülebilir olması da nakliye, depolama ve bir yerden bir yere aktarmada önemli kolaylıklar sağlıyor. Yüzde yüz geri dönüşümlü ve sürdürülebilir olmasıyla da gerçek bir çevre dostu. Tüm bu özellikleri de Brick B’nin tercih edilmesinde önemli rol oynuyor.’’

Katlanabilir ahşap tuğla üzerinde 5 yıldır çalıştıklarını belirten Arıbaş, “Ürünümüzün patenti 135 -ülkede koruma altına alındı. Katlanabilir ahşap tuğla ile başta ABD, AB ülkeleri, Japonya gibi “kendin yap” /Do it yourself) kültürünün geliştiği gelişmiş ülkeleri hedefliyoruz” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın