İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Pınar Süt, Agro Libya Food 2014 Fuarı’na katıldı

Türkiye’de sağlıklı süt ve süt ürünleri kavramını yerleştiren ilk marka olan Pınar Süt Agro Libya fuarıyla Afrika pazarını keşfe çıkıyor. Pınar süt, kaliteli süt hammaddesine ulaşmak için Avrupa standartlarında üretim yapan çiftliklerle çalışıp, süt ve süt ürünlerini en sağlıklı ve en titiz şekilde sofralara sunmaktadır. 40’dan fazla ülkeye ihracat yapan Pınar süt bu sefer de Libya pazarı için harekete geçti. Pınar Süt’ün yanı sıra Alapala Makine Gıda, Elmacık Su, Kızıklı Gıda, Marsa Yağ, Turkuaz Çikolata ve Unormak Değirmen gibi sektörlerinin lider firmaları fuardaki yerlerini aldılar. Üreticilerin, sanayicilerin, yatırımcıların, toptancıların katılımcı ve ziyaretçi olarak gelip iş bağlantıları yaptıkları ve yeni teknolojileri izledikleri bir platformda sizde pazar payınızı genişletmek istiyorsanız geç kalmadan fuardaki yerinizi alın.

Yüzde 50 Teşvik Kapsamındaki Lider Fuar 

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI tarafından yüzde 50 teşvik kapsamına alınan fuara Türkiye’den katılan imalatçı firmalar, ulaşım ve nakliye de dahil katılım bedelinin yüzde 50’sinin geri iadesini kapsayan, 299/5 sayılı tebliğ uyarınca “Uluslararası Fuarlara Bireysel Katılım Desteği”nden faydalanabilmekte.

Libya ve Kuzey Afrika Pazarı’ndaki Yerinizi  Geç Kalmadan Ayırtın!

Libya Tarım, Hayvancılık ve Denizcilik Bakanlığı ve Libya Ekonomi Bakanlığının destekleriyle düzenlenen, ülkenin tek Uluslararası Gıda ve Tarım İhtisas Fuarı olma özelliğini taşıyan AGRO LIBYA FOOD, profesyonel bir ziyaretçi kitlesi tarafından ziyaret ediliyor. Her yıl artan bir ziyaretçi grafiğiyle daha çok profesyonelle iş yapma olanağı sağlıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın